Skip to content
Uutiset ›  Ylvan toimisto nappasi jo kolmatta kertaa Great Place to Work® -sertifikaatin ja aloittaa Trainee-ohjelman kesällä 2022

Ylvan toimisto nappasi jo kolmatta kertaa Great Place to Work® -sertifikaatin ja aloittaa Trainee-ohjelman kesällä 2022

Ylvan tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille.

Ylva osallistui kolmatta kertaa Great Place to Work® -mittaukseen ja sai lopputulemana Great Place to Work® -sertifikaatin. Ylva paransi jo toista kertaa tulostaan edelliseen vuoteen verrattuna, ja tällä kertaa tulos parani edelliseen mittaukseen verrattuna 8 %, joka on erinomainen saavutus näissä poikkeuksellisissa oloissa.

”Työpaikka olemme me, ja miten meistä kukin valitsee kohdata kollegan, asiakkaan, kumppanin. Iloitsen avoimesta, toimeen tarttuvasta ja erilaisuutta kunnioittavasta ilmapiiristä, joka koronasta ja haasteista huolimatta ylvalaisia yhdistää! Kiitos kunkin panokselle työyhteisön rakentamisessa, jopa poikkeusolosuhteissa”, kommentoi Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

”Menen ihan perusasioihin – minun mielestäni parasta on se, että meillä saa olla oma aito itsensä. Ei tämä aiemminkaan ole minulla ollut hirveän vaikeaa, mutta Ylvassa koen ensimmäistä kertaa, että se on jopa suotavaa.

Toiseksi tunnen, että meistä oikeasti välitetään, niin aiemmin mainittuna omana itsenään, kuin yhteisönä. Ja mikä tärkeintä, koen että myös me yksilöt välitämme toisistamme ja työyhteisöstämme.

Kolmantena pointtina haluaisin nostaa esiin luottamuksen: meillä luotetaan toisiimme, jokaisen osaamiseen ja harkintakykyyn. Tästä huolimatta apu ja neuvot ovat aina yhtä lähellä kuin lähin työtoveri”, kommentoi Ylvan vuokrausasiantuntija Petteri Vitikainen.

Great Place to Work -tuloksia on käsitelty Ylvan johtoryhmän kesken tammikuussa ja koko toimiston kesken helmikuun alussa. Kyselyn pohjalta on nostettu esiin painopisteitä, joita seurataan tulevan vuoden aikana.

Great Place to Work -mittaus toteutettiin Ylvan toimistohenkilökunnalle aikavälillä 1.-16.12.2021 ja siihen osallistui 96 % toimiston henkilökunnasta. Great Place to Work® -sertifioinnin kriteeri on, että Trust Index® -kokonaistulos on vähintään 70 %.

Koska uskomme, että aina voi kehittää ja kehittyä, olemme erityisen iloisia päästessämme käynnistämään ensimmäisestä kertaa Ylvan Trainee-ohjelman kesäksi 2022. Talous-, viestintä-, kiinteistö sekä vastuullisuus-/ravintolatiimimme etsivät nyt yhteensä neljää traineeta kesän trainee-ohjelmaan. Opiskelijaomisteisena yrityksenä meille on luonnollista olla mukana kasvattamassa tulevaisuuden osaajia ja odotammekin jo innolla, millaisia tyyppejä saamme osaksi työyhteisöämme tulevana kesänä.

”Heti siitä alkaen, kun tulin Ylvalle, on minulle tarjottu runsaasti paitsi mahdollisuuksia kehittää niin omaa työkuvaa juuri minulle sopivaksi kuin myös omaa ammattitaitoani ja osaamistani. Koen, että olen päässyt osallistumaan projekteihin, joissa työpanostani ja kykyjäni on arvostettu, mutta joissa olen lisäksi saanut aina oppia jotain uutta, mitä seuraavassa hommassa on päässyt taas soveltamaan. Lisäksi toiveeni esimerkiksi koulutuksista ja kursseista on huomioitu – jopa niin päin, että minua on muistutettu etsimään mahdollisia, mielenkiintoisia koulutusjaksoja.

Luovia aloja ympäröi helposti tietynlainen stereotyyppinen ajatus, ettei luovuutta voi oppia, vaan sen pitäisi olla jokin mystinen, luonnollinen ominaisuus. Toisin kuin aiemmissa työtehtävissäni, Ylvassa minua on kannustettu luovuuteen ihan eri tavalla: minulle on tarjottu mahdollisuudet ja puitteet harjoittaa työnkuvaani olosuhteissa, joissa pääsen soveltamaan osaamistani parhaiten, ja oppimaan uutta myös sellaisista asioista, jotka eivät välttämättä ensisilmäyksellä vaikuta vaativan luovuutta. Ylvassa luovat ratkaisut ja ajattelutavat toivotetaan tervetulleeksi, eikä kangistuta kaavoihin ja “näin se on aina ennenkin tehty” -tyyliseen ajatteluun”, graafinen suunnittelijamme Kata Naaranoja summaa omaa kehityspolkuaan Ylvassa.

Tutustu Trainee-ohjelmamme hakuilmoitukseen täällä: ylva.fi/ylva/uutiset/haemme-vastuullisuudesta-syttyvia-tekijoita-trainee-ohjelmaamme

Lisätietoja:

Aino Pekkarinen
Culture & People Officer
+358 40 542 4626
aino.pekkarinen@ylva.fi