Meistä

Ylva toimii vastuullisesti ja kertoo toiminnastaan avoimesti. Edistämme aktiivisesti vastuullisen liiketoiminnan kehittymistä Suomessa. Toimimme omistajamme tavoitteiden ja ihanteiden mukaisesti. Ylva on työntekijöilleen ja omistajan edustajille kannustava, innostava ja heitä tukeva työympäristö.

Tutustu lisää

Liiketoiminnot

Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistösijoituksiin sekä ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Tutustu lisää

Tutustu lisää

Meille töihin

Ylihuomisen Helsinki, hyvä elämä, kestävämpi arki tai rohkea ravistelu eivät synny tyhjästä. Jokainen onnistuminen vaatii taakseen joukon tekijöitä.

Tutustu lisää

Tutustu lisää

Organisaatio

Ylvan omistavat Helsingin yliopiston opiskelijat, toisin sanoen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY). Ylva on ylioppilaskunnan varallisuudenhoitaja, jonka liiketoiminnan ytimessä on luoda kestäviä ratkaisuja, jotka luovat uutta myös tuleville sukupolville.

Tutustu lisää

Tutustu lisää

Taloustiedot

Tavoitteemme on kerryttää varallisuutta ympäristön ja vastuullisen yhteiskunnan ehdoilla. Haluamme katsoa pitkälle tulevaisuuteen ja kantaa vastuuta kestävän tulevaisuuden rakentamisesta.

Tutustu lisää

VASTUUTTOMUUS­RAPORTTI

Kokosimme yhteen törkeimmät vastuuttomuustekomme vuodelta 2023.

LUE RAPORTTI TÄSTÄ

Siirry takaisin sivun alkuun