Meille töihin

Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä Ylihuomisen Helsinkiä. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Ylva toimii kiinteistö- ja ravintola-alalla, ja tavoitteemme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. 130 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee.
Suurin osa ylvalaisista työskentelee ravintoloissamme, ja noin 30 eri alojen asiantuntijaa toimistomme asiantuntijaorganisaatiossa.

Me teemme Ylvan

Ylihuomisen Helsinki, hyvä elämä, kestävämpi arki tai rohkea ravistelu eivät synny tyhjästä. Jokainen onnistuminen vaatii taakseen joukon tekijöitä.

Kun ylvalaiset miettivät työkulttuuria kuvaavia tekijöitä, nousivat kulmakiviksi tulevaisuus, yhteistyö, hauskuus ja tavoitteellisuus. Ylvalaisten yhteishenki onkin vuodesta 2019 alkaen välittynyt Great Place to Work® -sertifioinniksi asti.

Avoimet työpaikat

  • Avoin hakemus
  • Tiedon avoimista työpaikoista saat parhaiten uutisistamme sekä seuraamalla meitä LinkedInissä. Muista hakea avoimiin tehtäviin aina erikseen jättämällä niihin oma hakemus.

    Voit myös olla meihin yhteydessä jättämällä avoimen hakemuksen yllä olevasta linkistä. Avoimen hakemuksen kautta voit hakea myös harjoittelupaikkaa tai mahdollisuutta tehdä opinnäytetyö meille.

    Haluatko töihin ravintoloihimme? Täytä hakemus UniCafen sivuilla täällä.

VASTUUTTOMUUS­RAPORTTI

Kokosimme yhteen törkeimmät vastuuttomuustekomme vuodelta 2023.

LUE RAPORTTI TÄSTÄ

Siirry takaisin sivun alkuun