Skip to content
Uutiset ›  Haemme vastuullisuudesta syttyviä tekijöitä trainee-ohjelmaamme

Haemme vastuullisuudesta syttyviä tekijöitä trainee-ohjelmaamme

Ylva toimii kiinteistö- ja ravintola-alalla. Operoimme UniCafe-opiskelijaravintoloita ja kuluttajille suunnattua kahvila- ja catering-toimintaan keskittynyttä Well-ketjua, sekä rakennamme parhaillaan uutta korkeatasoista hotellia Helsingin ydinkeskustaan ja Suomen vastuullisimmaksi tähtäävää Lyyra-korttelia Hakaniemeen. Tavoitteenamme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa – 140 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee.

Talous-, viestintä-, kiinteistö sekä vastuullisuus-/ravintolatiimimme etsivät nyt yhteensä neljää traineeta kesän trainee-ohjelmaan. Haemme hyviä tyyppejä ennen kaikkea osaksi joukkuetta, kehittämään ja kehittymään! Arvostamme alan opintoja kiinteistö-, asunto- ja ravintolatoimialoilta, viestinnästä tai vastuullisuuteen liittyen, mutta vielä tärkeämpää on, että sinulta löytyy asennetta tarttua toimeen nopeasti ja kiinnostusta organisaatiotamme kohtaan.

Trainee-jaksojen pituudet sovitaan yhdessä esihenkilöiden kanssa valittavien henkilöiden toiveita kuunnellen. Palkka trainee-jaksolla on 1800 euroa kuukaudessa. Valittavan henkilön kokemus voi vaikuttaa palkan suuruuteen. Traineet tulevat työskentelemään eri vastuualueille, jotka ovat seuraavat:

Trainee, viestintä

Ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä liiketoimintojen sekä viestintätiimin kanssa

Sisällöntuotanto Ylvan ulkoisiin ja sisäisiin kanaviin (intra, verkkosivut, sosiaalinen media) ja ylläpito lomakaudella

Visuaalisten materiaalien suunnittelu ja toteutus graafisen suunnittelijan ohjauksessa

Lyyran ja Ylvan vuokralaiskirjeiden suunnittelu ja toteutus

Trainee, talous

Projektityöt: raporttien rakentaminen ja suunnittelujärjestelmän käyttöönottoprojektiin osallistuminen

Yleiset hallinnolliset tehtävät

Taloushallinnollisissa töissä avustaminen, kirjanpitotöissä avustaminen, ravintoloihin liittyvät tilastotiedot, muut satunnaiset taloushallinnon tehtävät

Viranomais- ja sidosryhmäraportointi

Trainee, asuminen

Asuntojen vuokraus; asuntoilmoitusten laatiminen, tiedusteluihin ja hakuihin vastaaminen, asuntonäytöt, sopimusten laadinta, asuntotarkastukset, yhteydenpito asukkaisiin ja yhteistyökumppaneihin

Ylvan asuntoliiketoimintaprojekteissa ja laajennushankkeissa avustaminen

Erilaiset asuntoliiketoimintaan liittyvät markkinatutkimukset

Asumisen palveluiden kehittäminen, testaus ja konseptointi

Trainee, vastuullisuus/ravintolat

Projektityöt: Ruoka-annosten hiilijalanjäljen laskeminen ja dokumentointi

Ravintoloiden tuotetietojen hallinta ja ylläpito eri järjestelmissä sekä ohjeistusten laatiminen

Muut mahdolliset kestävyyteen ja vastuullisuuteen liittyvät tehtävät

Toimenkuvia on mahdollista muokata valittavan henkilön toiveiden mukaan.

Olet etsimämme henkilö, jos

sinulla on jonkin verran soveltuvia korkeakouluopintoja,

tartut joustavasti eri tehtäviin ja omaksut asioita nopeasti,

et pelkää rutiineja, mutta pystyt myös kiireessä pallottelemaan useita tehtäviä samalla hahmottaen laajempia kokonaisuuksia,

olet itsenäinen, aloitteellinen ja tuot rohkeasti havaintosi esiin,

haluat kehittyä harjoittelun kautta entistä taitavammaksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle:
  • paikan Helsingin ydinkeskustassa opiskelijoiden omistamassa arvojohdetussa konsernissa, jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa
  • innostavan työpaikan ja työyhteisön. Ylva haluaa olla yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille.
  • mahdollisuuden työskennellä joustavasti toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai etänä
  • itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota
  • mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa tehtävissä oman mielenkiinnon kohteiden mukaan, pitäen samalla kiinni työhyvinvoinnista
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut; mm. lounasetu, virkistysetu

Kun tunnistit itsesi useammasta toiveestamme ja innostuit mahdollisuudesta, on aika laittaa hakemusta kehiin! Lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.3.2022.

Kutsumme hakijoita haastatteluun puhelimitse hakuajan päätyttyä. Haastattelut järjestetään seuraavina päivinä (etänä tai läsnä haastateltavan toiveiden mukaan), joten merkitsethän ajat ylös itsellesi:

Talous 10.3.2022

Viestintä 11.3.2022

Vastuullisuus/ravintolat 14.3.2022

Asuminen 15.3.2022

Joihinkin toimenkuviin saattaa kuulua ennakkotehtävän valmistelu ennen haastattelua tai tehtävä itse haastattelun aikana.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun päättymisestä tai mahdollisesta valinnasta sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään 23.3.2022.

Lisätietoja Trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista antaa Culture & People Officer Aino Pekkarinen, +358 40 542 4626, sähköposti aino.pekkarinen@ylva.fi.

Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta www.ylva.fi.


Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.