Ylvan liiketoiminnot

Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistösijoituksiin sekä ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.
Olemme olleet osa Helsingin kaupunkikuvaa jo 150 vuotta ja teemme liiketoimintaa katsomalla pitkälle tulevaisuuteen. Meille tuloksellisuus tarkoittaa kestäviä päätöksiä, joiden avulla olemme osa kaupunkia ja yhteiskuntaa myös seuraavat 150 vuotta.

Kiinteistöt

Vuokraamme liike- ja toimitilaa Helsingin paraatipaikoilta. Löytyisikö vastuullisesti operoitujen kiinteistöjemme valikoimasta uusi osoite juuri teidän yrityksellenne? Tutustu vapaana oleviin tiloihin.

Hae vapaita toimitiloja tästä

Tilaa menestykselle

Kiinteistömme sijaitsevat Helsingin keskeisimmillä paikoilla. Portfoliomme kattaa ainutlaatuisen yhdistelmän uutta ja vanhaa Helsinkiä. Monipuolisten palveluiden ympäröimät liike- ja toimitilamme tarjoavat inspiroivan toimintaympäristön, keskusta-alueen asiakasvirrat sekä loistavat liikenneyhteydet työntekijöillenne ja asiakkaillenne. Meiltä löydät joustavasti juuri sinun käyttötarkoitukseesi soveltuvat tilat.

Tutustu kohteisiimme

Jokaisen tuntema, harvojen osoite

Armaan kulma on Armas Lindgrenin suunnittelema historiallinen arvokiinteistö Helsingin ydinkeskustassa. Armaan kulmasta on vuokrattavissa n. 2700 m2 laadukasta toimistotilaa. Tilat ovat vuokrattavissa kerroksittain, mutta kokonaisuus soveltuu hyvin myös yhdelle toimijalle. Armaan kulma sijaitsee päärautatieasemaa vastapäätä.

Kurkista Armaan kulman toimistotiloihin

Ravintolat

UniCafe-opiskelijaravintolat, Myöhä Café & Bar, Well Catering -verkkokauppa ja Ravintola Domus – vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita ravintolapalveluita keskimäärin 100 ravintola-alan ammattilaisen voimin. Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat käyntikorttimme kaikessa aina aamupalasta maittaviin kahvi- ja tilaustarjoiluihin sekä juhlahetkiin. Olemme fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistaja ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjä.

UniCafen verkkosivuille

Tutustu Ravintola Domukseen

Well Catering -verkkokauppaan

Asuminen

Opiskelijahintaiset asuntomme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa, vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta. Olipa suuntanasi sitten keskustakampus, Viikki, tai Otaniemi, matkat luennolle taittuvat hetkessä! Kaikissa asunnoissamme on kiinteä nettiyhteys, minkä ansiosta myös etäopiskelu sujuu mutkattomasti. Both x Home on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamaa liiketoimintaa. Me siis todella ymmärrämme opiskelijoiden tarpeet, ja takaamme kaikille asukkaillemme kodikkaat oltavat.

Both x Home

VASTUUTTOMUUS­RAPORTTI

Kokosimme yhteen törkeimmät vastuuttomuustekomme vuodelta 2023.

LUE RAPORTTI TÄSTÄ

Siirry takaisin sivun alkuun