Meclu3D avotoimisto

Mechelininkatu 3 D

Toimistotila

405,5 m2

3

Kamppi

Vuokrataan upea avotoimisto loistosijainnista. Ylioppilaskunnan vanhaan kirjastotaloon konvertoitu toimisto tarjoaa persoonallista toimitilaa keskustan kupeesta. Kampin metroasema ja kauppakeskuksen palvelut ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta.

Ota meihin yhteyttä

Mechelin3D

Mechelininkatu 3D sijaitsee Domus Gaudium -ylioppilastalon ja Domus Academica -asuntolan läheisyydessä Kampissa. Jykevän ulkokuoren sisään piiloutuu tietotaidon ja inspiraation täyttämä sydän: Mechelininkadun tiloissa sijaitsi usean vuosikymmenen ajan ylioppilaskunnan kirjasto, ja parhaillaan sen toimistoissa suunnitellaan kestävämpää kehitystä.

Vuonna 1955 otettu rakennus on Einari Teräsvirran käsialaa, ja suunniteltiin toiseksi ylioppilaskunnan kirjastoksi ensimmäisen, nykyisellä Kaivopihalla sijainneen rakennuksen käytyä liian pieneksi. Aluksi entistä kirjastorakennusta päätettiin vain laajentaa, mutta tästä suunnitelmasta luovuttiin sodan jälkeen, ja myöhemmin tontille kohosikin kirjaston sijaan nykyinen Kaivotalo.

Mechelininkatu 3D palveli opiskelijoita kirjastona aina vuoteen 2016 asti. Sisäänkäynnin yläpuolelta löytyy edelleen Wäinö Aaltosen reliefi Lukutupa. Sisätiloissa toimivat muunmuass Demos Helsinki ja Avanto Ventures, jotka Ylvan tavoin rakentavat kestävämpää tulevaisuutta.

Lue lisää

Kiinnostuitko tilasta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Maija Ryynänen

Vuokrauspäällikkö

maija.ryynanen@ylva.fi

+358 400 352 357

VASTUUTTOMUUS­RAPORTTI

Kokosimme yhteen törkeimmät vastuuttomuustekomme vuodelta 2023.

LUE RAPORTTI TÄSTÄ

Siirry takaisin sivun alkuun