Skip to content
Uutiset ›  Ylvan Vuoden esihenkilöksi Anna Metso ja Positiivisimmaksi työkaveriksi Kalle Snellman

Ylvan Vuoden esihenkilöksi Anna Metso ja Positiivisimmaksi työkaveriksi Kalle Snellman

HYYn ja Ylvan sisäinen kilpailu etsii vuosittain työyhteisömme helmiä kahdessa erillisessä sarjassa, haussa on voittaja-ainesta omaava työkaveri sekä esihenkilö. Kilpailun tavoitteena on nostaa näkyviin positiivisia koko työyhteisön toimintaa hyödyntäviä toimintamalleja, jakaa hyviä käytäntöjä sekä kannustaa työyhteisötaitojen jatkuvaan kehittämiseen.

Vuoden esihenkilöksi 2019 on valittu vuoropäällikkö Anna Metso ja Positiivisimmaksi työkaveriksi kokki Kalle Snellman. Molemmat voittajat tulevat UniCafesta.

Annaa luonnehdittiin muun muassa seuraavin sanoin: Anna on jokaisen huomioon ottava ja esimerkillinen esihenkilö. Hän on positiivinen, reilu, luotettava ja puuttuu epäkohtiin. Anna on aina valmis auttamaan ja pystyy auttamaan kaikissa ravintolan tehtävissä. Hän on helposti lähestyttävä esihenkilö, joka kohtelee henkilökuntaa tasapuolisesti ja kykenee luomaan työilmapiirin, jossa viihdytään.

”Ihana kuulla! Itse koen, että pyrin aina olemaan oma itseni myös esihenkilötehtävissä ja tekemään töitä tasa-arvoisena tiimin kanssa. Tuntuu hyvältä saada tällaista palautetta”, totesi Anna valinnastaan kuultuaan.

Kallea perusteltiin valittavaksi muun muassa seuraavasti: Kalle on aina valmis auttamaan ja tukemaan, ei valita turhista ja luo positiivista tunnelmaa kiireenkin keskellä. Hän on kärsivällinen ja huumorintajuinen sekä pitää huolta siitä, että tiimillä on kaikki hyvin. Kalle tekee tosi hyvää ruokaa, josta saamme päivittäin asiakkailta positiivista palautetta.

”Aika yllättynyt olo, hyvä fiilis!”, kuvaili Kalle ensitunnelmiaan.

Kilpailu toteutetaan äänestyksenä, jossa koko HYYn ja Ylvan henkilöstö voi äänestää. Ehdokkaina ovat kaikki ylioppilaskunnan ja Ylvan työntekijät. Työsuojelutoimikunta riippumattomana yhteistyöelimenä valitsee voittajat henkilöstöltä tulleiden ehdotusten perusteella. Yksikin hyvin perusteltu ääni voi olla ratkaiseva, sillä voittajia ei valita äänimäärän perusteella.

Kilpailu järjestettiin tänä vuonna yhdeksättä kertaa ja voittajat valittiin työsuojelutoimikunnan kokouksessa torstaina 13.2. Voittajakaksikolle on hyvän mielen lisäksi luvassa mainetta, mammonaa sekä koko työporukan yhteistä kivaa.

Sydämelliset onnittelut voittajille!