Skip to content
Uutiset ›  Ylvan uudeksi toimitusjohtajaksi Leea Tolvas

Ylvan uudeksi toimitusjohtajaksi Leea Tolvas

Ylihuomisen Helsinki saa uuden rakentajan: Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kiinteistö- ja sijoitusomaisuutta sekä majoitus- ja ravintolaliiketoimintaa hallinnoiva Ylva nimittää uudeksi toimitusjohtajakseen Leea Tolvaksen. Hän aloittaa tehtävässä 15.2.2021.

DI, KTM Leea Tolvas, 35, siirtyy Ylvan toimitusjohtajaksi S-Pankkiin kuuluvan Fennia Kiinteistöt Oy:n kiinteistösijoitusjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on toiminut Colliersin Suomen johtoryhmässä ja HOK-Elannon kiinteistötoiminnoissa kiinteistötransaktioiden, vuokrauksen ja kiinteistökehityksen suunnittelupäällikkönä.

”Leea Tolvaksen vakuuttavat näytöt kiinteistöliiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta, erityinen sitoutuneisuus arvopohjaiseen liiketoimintaan ja vastuullisuuteen, sekä näytöt johtamistaidossa ja yhteistyövalmiuksissa eri sidosryhmien kesken vakuuttivat”, Ylvan hallituksen puheenjohtaja Jenni Hupli perustelee.

Ylvan avainprojektit, Lyyra Hakaniemessä ja Grand Hansa Helsingin ydinkeskustassa, pysyvät Ylvan lähivuosien toiminnan ytimessä, ja työ niiden eteen jatkuu nyt Tolvaksen johdolla. Ylvan strategian keskiössä on vastuullisuuteen ja kestävyyteen pohjautuva liiketoiminta.

”Ylva on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkää sijoitushorisonttia ja nopeatempoista kiinteistö-, ravintola- ja matkailubisnestä, joka ei koskaan nuku. Olen innoissani, kun pääsen mukaan Ylvan vauhtiin ja edelläkävijyyteen. Minulle ylihuomisen Helsinki on vastuullista ja kasvollista omistajuutta. Se on rohkeutta uudistaa ja ajatella uudella tavalla, luoda kestävämpää kaupunkia, yhteiskuntaa ja työelämää.”, Leea Tolvas toteaa.

Ylvan hallitus päätti valinnasta kokouksessaan 7.12., ja Leea Tolvas aloittaa Ylvan toimitusjohtajana 15.2.2021. Tämän lisäksi Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto päätti 15.12., että Leea Tolvas nimitetään Ylvan aiempien toimitusjohtajien tapaan myös HYY:n talousjohtajan tehtävään. Samalla Ylvan toimitusjohtajan tehtävää väliaikaisesti hoitanut Eemeli Lehto palaa toimeensa Ylvan talousjohtajana.

Lisätietoja:

Jenni Hupli, Ylvan hallituksen puheenjohtaja, 050 329 0850, jenni.hupli@ylva.fi

Leea Tolvas, Ylvan toimitusjohtaja ja HYY:n talousjohtaja 15.2.2021 alkaen. 050 4000 323, leea.tolvas@ylva.fi

Jannica Aalto, Ylvan viestintä- ja markkinointijohtaja, 045 134 7636, jannica.aalto@ylva.fi (mediatiedustelut)

 

Ylvan tavoitteena on Ylihuomisen Helsingin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Ylvan omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta. Olemme olleet jo 150 vuotta rakentamassa helsinkiläisille kaupunkia, jossa ihmiset ja ideat kohtaavat. Kannattavuus tarkoittaa meille pitkäjänteisiä päätöksiä, jotka mahdollistavat seuraavat 150 vuotta. Ainutlaatuinen taustamme edellyttää meiltä edelläkävijyyttä avoimuudessa ja vastuullisuudessa sekä sitoutumista Helsingin kehittämiseen.