Skip to content
Uutiset ›  Ylvan toimisto nappasi jälleen Great Place to Work® -sertifikaatin

Ylvan toimisto nappasi jälleen Great Place to Work® -sertifikaatin

Ylvan tavoitteena on olla Suomen paras työpaikka, sillä parhaat tulokset saadaan aikaiseksi vain innostuneella, motivoituneella ja osaavalla tiimillä.

Ylva osallistui tänä vuonna toista kertaa Great Place to Work® -mittaukseen ja sai lopputulemana Great Place to Work® -sertifikaatin. Ylvan tulos parani edelliseen mittaukseen verrattuna 6 %, joka on erinomainen saavutus näissä poikkeuksellisissa oloissa.

”Olen todella iloinen siitä, että ylvalaiset ovat onnistuneet pitämään kiinni työyhteisömme vahvuuksista koronan aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta”, kommentoi Ylvan vt. toimitusjohtaja Eemeli Lehto.

Ylvan johtoryhmä käsittelee Great Place to Work -tuloksia tammikuun loppupuolella ja valitsee niistä seuraavat painopisteet, joiden avulla Ylvan työyhteisöä ja työkulttuuria kehitetään eteenpäin.

Great Place to Work -mittaus toteutettiin Ylvan toimistohenkilökunnalle aikavälillä 4.1.-17.1.2021 ja siihen osallistui 97 % toimiston henkilökunnasta. Great Place to Work® -sertifioinnin kriteeri on, että Trust Index® -kokonaistulos on vähintään 70 %.

Lisätietoja:

Isa Dahlström, Culture & People Officer, +358 50 330 0990