Skip to content
Uutiset ›  Ylvan ravintolaliiketoiminta laajenee: Well Cateringin missiona on tehdä catering-palvelun tilaamisesta helppoa

Ylvan ravintolaliiketoiminta laajenee: Well Cateringin missiona on tehdä catering-palvelun tilaamisesta helppoa

Ylvan ravintolaliiketoiminnan tuorein avaus Well Catering tarjoaa helpotusta juhlan nälkään pääkaupunkiseudulla. Vastaavanlaista kuluttajalähtöistä catering-verkkokauppaa ei toistaiseksi löydy Suomen markkinoilta.

Koronapandemia on tuonut muutoksia ravintolapalveluiden käyttöön, ja muun muassa ruoan tilaamisen volyymi on kasvanut. Samaan aikaan Suomesta on puuttunut aidosti digitaalinen ja asiakkaiden lähtökohdista suunniteltu catering-verkkokauppa.

”Catering-palvelun tilaaminen vaatii yhä toimijoiden kontaktointia henkilökohtaisesti, mikä on asiakkaan näkökulmasta vaivalloista ja hidasta. Toteuttamamme markkinatutkimuksen perusteella myös eri palveluiden hintojen ja tuotteiden vertailu on vaikeaa. Halusimme rakentaa palvelun, jonka kautta cateringin tilaaminen on helppoa ja asiakas tietää tarkalleen, mitä saa”, kertoo Ylvan ravintoloiden liiketoimintajohtaja Anne Immonen.

Näistä asetelmista Ylvassa lähdettiin suunnittelemaan ravintolatoiminnan uutta avausta, joka tarjoaisi samalla mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoisen ravintolahenkilökuntamme osaamista entistä laajemmin.

Kehitystyön tuloksena syntyi huhtikuussa avattu Well Catering, ravintolatasoisen juhlaruoan verkkokauppa. Helppous, vastuullisuus ja laaja valikoima vegaanisia vaihtoehtoja erottavat Well Cateringin kilpailijoista.

Well Cateringin tuotevalikoiman pääosassa ovat vastuulliset ja laadukkaat raaka-aineet sekä korkea kotimaisuusaste. Valikoimaa maustavat luomu ja sesongin tuoretuotteet. Tarjolla on runsaasti vegaanisia sekä gluteenittomia vaihtoehtoja, ja yleisimmät erityisruokavaliot on huomioitu kattavasti.

Eri kokoisten räätälöitävien menujen lisäksi tarjolla on laaja valikoima alkuruokia, cocktailpaloja, ruokaisia salaatteja, suolaisia piiraita ja voileipäkakkuja sekä näyttäviä täytekakkuja ja pikkumakeita. Koko tuotevalikoima, tarkat hinnat ja tuotesisällöt ovat esillä nopeasti silmäiltävässä muodossa. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet itse tai valita kuljetuksen kotiovelle pääkaupunkiseudulla.

”Missiomme on tehdä juhlien järjestämisestä helppoa. Haluamme tuoda ihmiset jälleen yhteisen pöydän ääreen ja innostaa asiakkaitamme juhlistamaan arjen pieniä ja suuria hetkiä hyvästä seurasta ja ruoasta nauttien”, Immonen kuvailee.

Tuotteista vastaa ravintola-alan ammattilaisista koostuva catering-tiimi, ja ne valmistetaan alusta lähtien käsityönä omaa reseptiikkaa noudattaen. Halutessaan asiakas voi tilauksen yhteydessä tiedustella juhliinsa myös tarjoiluhenkilökuntaa, ja astiavuokrauksen mahdollistaa alan kokenut kumppani.

Well Catering -verkkokauppa palvelee osoitteessa wellcatering.fi

Lisätietoa:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi