Skip to content
Uutiset ›  Ylva etsii kirjanpitopäällikköä

Ylva etsii kirjanpitopäällikköä

Ylva toimii kiinteistö- ja ravintola-alalla, ja tavoitteemme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. 130 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee. Taloustiimimme etsii kirjanpitopäällikköä ennen kaikkea osaksi joukkuetta, kehittämään ja kehittymään!

Kirjanpitopäällikkö vastaa Ylvan kirjanpitoon ja verotukseen liittyvistä linjauksista ja neuvonnasta. Koordinoit tilinpäätös- ja tilintarkastusprosesseja ja olet tärkeässä roolissa ulkoistuskumppanin toiminnan ohjaamisessa.

Tehtäviisi kuuluu Ylvan ulkoinen laskenta, konsernilaskenta ja tilintarkastusyhteistyö. Osallistut myös budjetointiin ja ennustamiseen sekä teet kiinteistöliiketoiminnan controller-tehtäviä. Kiinteistötalous on olennainen osa Ylvan taloushallintoa, joten käyttöomaisuuskirjanpidon osaaminen tulisi olla sujuvaa. Sinulla on syvä ymmärrys verotuksesta, sisältäen mm. arvonlisäverotuksen, tuloverotuksen ja kiinteistöverotuksen.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet hankkinut hyvän ymmärryksen taloushallinnon prosesseista (esim. tilinpäätös, budjetointi, ennustaminen) ja taloudessa käytettävistä työkaluista sekä järjestelmistä (esim. Excel ja Oracle Netsuite). Hyvät organisointitaidot, kokonaisuuksien hallinta ja olennaisuuksien tunnistaminen ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja voi kysyä Mercuri Urvalin konsultti Ari Rantalalta, p. 040 8227 042. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-17404) viimeistään sunnuntain 27.11.2022 aikana.

Tarjoamme sinulle

  • paikan Helsingin ydinkeskustassa arvojohdetussa konsernissa, jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa
  • innostavan työpaikan ja työyhteisön. Ylva haluaa olla yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille
  • itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen roolin osana isompaa organisaatiota

Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta www.ylva.fi.