Skip to content
Uutiset ›  Uusia ylvalaisia – Otto Palander on valittu Ylvan Business Controlleriksi ja Aino Pekkarinen Culture & People Officeriksi

Uusia ylvalaisia – Otto Palander on valittu Ylvan Business Controlleriksi ja Aino Pekkarinen Culture & People Officeriksi

Ylvan tiimi kasvaa, kun kaksi uutta osaajaa on rekrytoitu kehittämään kanssamme ylihuomisen Helsinkiä. Otto Palander ja Aino Pekkarinen aloittavat työnsä huhtikuussa.

Ylvan tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Kunnianhimoiset tavoitteet saavutetaan osaavalla ja uudistusta tukevalla henkilöstöllä. Kummatkin valitut henkilöt toimivat Ylvan tukitoiminnoissa auttaen liiketoimintaa saavuttamaan tavoitteensa ja tuovat uutta näkökulmaa toimintamme kehittämiseen.

Otto Palander ravintolaliiketoiminnan Business Controlleriksi

Palander on kauppatieteen kandidaatti, jolla on kokemusta niin Business Controllerin tehtävistä kuin taloushallinnon projekteista. Palander aloittaa Ylvalla 6.4.2021.

”Otto vakuutti ennen kaikkea vahvalla analyyttisuudellaan. Otto teki valintaprosessin aikana todella osuvia huomioita ravintoloiden haasteista sekä mahdollisuuksista. Otosta huokuu rauhallisuus, kyky keskittyä olennaiseen ja vahva vastuuntunto – kaikki ominaisuuksia, joita tarvitaan muutoksessa olevassa ravintolaliiketoiminnassa”, kommentoi Ylvan talousjohtaja Eemeli Lehto.

”Monipuolinen työnkuva sekä mahdollisuus päästä kehittämään raportointia ja prosesseja innostivat minua hakemaan Business Controllerin tehtävää. Aikaisempien työtehtävieni kautta olen kokenut erityisesti kehittämistehtävät palkitseviksi, ja koen että minulla on niiden osalta myös annettavaa”, kommentoi Palander.

Aino Pekkarinen Culture & People Officerin perhevapaan sijaiseksi

Pekkarinen siirtyy Ylvalle Suomen ylioppilaskuntien liiton hallinto- ja talouskoordinaattorin tehtävästä. Henkilöstöjohtamisesta maisteritutkintonsa suorittanut Pekkarinen omaa monipuoliset taidot niin henkilöstön kehittämisestä kuin hallinnon kiemuroista. Pekkarinen aloittaa Ylvalla 12.4.2021.

”Me Ylvassa teemme aktiivisesti töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja kestävämmän yhteiskunnan eteen. Kiritämme esimerkillämme kiinteistö- ja ravintolatoimialaa sisältä käsin, mutta myös muita työnantajia kohti vastuullista työelämää. Toivotan välittömän ja ratkaisukeskeisen Ainon lämpimästi tervetulleeksi Ylvan tiimiin rakentamaan tulevaisuuden tekijöiden näköistä huomista jo tänään, yhdessä. Ylvaa ei ole ilman ylvalaisia; innostuneet ja motivoituneet työntekijät synnyttävät positiivista muutosta ja tuloksia”, kommentoi Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

”Ylvassa kiinnostaa erityisesti liiketoiminta, jota tehdään kestävällä arvopohjalla vastuullisuusnäkökulma huomioon ottaen. Erityisesti tämän sijaisuuden näkökulmasta kiinnostaa myös viime vuonna uutisoitu Great Place to Work® – sertifiointi. Kiva päästä osaksi tällaista työyhteisöä ja kehittämään Ylvaa työpaikkana entisestään”, kommentoi Pekkarinen.

Lisätietoja antaa:

Isa Dahlström, Culture & People Officer, +358 50 330 0990