Skip to content
Uutiset ›  Uusia nimityksiä Ylvaan

Uusia nimityksiä Ylvaan

Ylvan ravintolaliiketoiminnasta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi on nimetty restonomi YAMK Anne Immonen, Immonen aloittaa tehtävässään 19.7.2021. KTM Matleena Eteläsaari on nimetty talouspäälliköksi 9.8.2021. alkaen.

 Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama ja sen kiinteistö- ja ravintolaliiketoiminnasta vastaava Ylva jatkaa kestävän Helsingin rakentamista tutuin kiinteistöin ja kehityshankkein, ja osin uusin voimin.

”Ylva on käynnistänyt viime vuosina kunnianhimoisia projekteja ylihuomisen Helsingin rakentamiseksi. Juuri valmistunut Kaivopihan uudistus, avainprojektimme Grand Hansa ja Lyyra sekä eettisen ja edullisen ruoan edelläkävijä UniCafe ovat esimerkkejä intohimostamme ja rakkaudestamme kaupunkiin sekä halustamme tarjota ruokaa, joka muuttaa maailmaa” sanoo Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

”Lähivuodet pitävät Ylvan kiireisenä. Yritystä aiemmin luotsanneet ovat ponnistaneet Ylvan uudelle kasvun tielle, jota me ryhdymme nyt määrätietoisesti kulkemaan. Grand Hansa ja Lyyra etenevät yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja tulevat valmistumaan koronan jälkeiseen uuteen normaaliin. Ravintolaliiketoiminnassa etäopiskelu- ja työskentely sekä uudenlaiset palvelut ovat tulleet jäädäkseen. Kilpailukyvyn vahvistaminen vaatii meiltä operatiivisen toiminnan kehittämistä”, Tolvas summaa.

 

Anne Immosesta Ylvan ravintolaliiketoiminnan johtaja 19.7.

Anne Immonen siirtyy tehtävään Select Service Partner Finland Oy:n operatiivisen johtajan roolista, jossa hänen vastuullaan on ollut yli 32 yksikön operatiivinen johtaminen ravintola-, kahvila- ja retail-toiminnoissa sekä HR-tiimin johtaminen. Aiemmin Immonen on toiminut muun muassa operatiivisena päällikkönä Royal Ravintoloissa.

”Annen ehdoton vahvuus on vankassa ketjujohtamisen näytöissä sekä ihmisläheisessä otteessa. Ravintolaliiketoiminnan lähikuukaudet tulevat vaatimaan panostuksia henkilöstöön, kun syksyllä avaamme ravintolamme vaiheittain ja palaamme kohtaamaan asiakkaita. Anne tuo mukanaan vankkaa toimialakokemusta ja keskittymistä operatiivisen kehittämiseen, jolla UniCafe pystyy jatkossakin toimimaan vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijänä,” kommentoi Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

Aiemmin ravintolaliiketoiminnasta vastannut johtaja Leena Pihlajamäki siirtyy uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle 31.8.2021 alkaen.

 ”Leenan johdolla 3 vuoden aikana tehty merkittävää, vaikuttavaa ja näkyvää työtä Ylvan majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittämisen eteen, josta häntä sydämellisesti kiitän Ylvan hallituksen, johtoryhmän ja henkilöstön puolesta. Asiakastyytyväisyyden kasvu on ollut huikea ja Leenan ansiosta UniCafesta on kehittynyt eettisen, edullisen ja maukkaan lounaan edelläkävijä. Leena on erinomainen liiketoiminnan kehittäjä ja ihmisten johtaja, joka osaa yhdistää empaattisen johtamisotteen kunnianhimoiseen uudistamiseen ja tuloksen tekemiseen”, Tolvas kuvailee.

 

Matleena Eteläsaaresta Ylvan talouspäällikkö 9.8.

Matleena Eteläsaari aloittaa elokuussa Ylvan talouspäällikkönä. Matleena on vuodesta 2015 lähtien toiminut Ylvalla controllerina ja sittemmin projektipäällikkönä, IT-tiimin esihenkilönä, ja vastaten viimeisen vuoden ajan Ylvan merkittävästä talousjärjestelmäuudistuksesta. Matleena on pidetty ja arvostettu kollega työkavereidensa keskuudessa.

”Matleena on vetänyt ansiokkaasti laajan talousjärjestelmä uudistuksen läpi ja tuntee Ylvan liiketoiminnot kattavasti jo kuuden vuoden ajalta. Hänessä yhdistyy vahva talousosaaminen ja ymmärrys liiketoiminnoista, on ilo saada hänet osaksi Ylvan laajennettua johtoryhmää”, toteaa toimitusjohtaja Leea Tolvas.

Ylvan talousjohtaja Eemeli Lehto siirtyy uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle 29.8.2021 alkaen.

”Eemeli johti Ylvaa vt. toimitusjohtajan ja talousjohtajan roolissa poikkeuksellisen haastavana aikana ja vei samalla onnistuneesti eteenpäin Ylvan avainhankkeiden rahoitusta. Viimeisimpänä saatiin onnistuneesti maaliin syndikoitu luotto, joka mahdollistaa Grand Hansa hankkeen toteuttamisen. Jo ennen tätä Eemeli kehitti Ylvan riskienhallintaa ja rahoituspolitiikkaa, turvaten kiinteistöprojektien etenemisen myös koronan aikana Lämpimät kiitokset koko Ylvan joukkueen sekä hallituksen puolesta ansiokkaasta työstä ja hyvästä meiningistä osana Ylvan työyhteisöä”, Tolvas kiittää.

Lisätietoa:
toimitusjohtaja Leea Tolvas, puh. 050 4000 323, leea.tolvas@ylva.fi