Skip to content
Uutiset ›  Sanna Puutonen Ylvan viestintä- ja markkinointipäälliköksi

Sanna Puutonen Ylvan viestintä- ja markkinointipäälliköksi

FM, TkK, Sanna Puutonen on valittu Ylvan viestintäpäälliköksi. Puutonen vastaa Ylvan brändeistä, viestinnästä ja markkinoinnista, hän aloittaa tehtävässään 24.5.2021.

”Ylvassa puhuttelee se, miten konkreettisella tasolla arvot ohjaavat koko Ylvan liiketoimintaa. Vastuullisuudesta puhutaan paljon, mutta vasta harvalla on rohkeutta viedä sanat käytännön tekojen tasolle. Ylvalla on historiallisesti ja arkkitehtonisesti ainutlaatuinen kiinteistöomaisuus, sekä käynnissä Helsingin kaupunkikuvan kannalta todella kiinnostavia kehityshankkeita. UniCafe on puolestaan onnistunut viime vuosina lunastamaan näkyvän roolin koko ravintola-alan vastuullisena edelläkävijänä. On hienoa päästä mukaan jatkamaan tätä työtä!”, Puutonen kertoo.
Puutonen johtaa Ylvan viestintää ja markkinointia ja vastaa suoraan toimitusjohtajalle. Hän siirtyy Ylvalle viestintätoimisto SEK:lta, jossa hän on työskennellyt viimeiset pari vuotta viestinnän konsulttina viestinnän strategisen suunnittelun, markkinoinnin ja maineenhallinnan parissa. Aiemmin Puutonen on työskennellyt viestintätoimisto Kaiku Helsingissä.

”Sannan ammattitaito viestinnästä sekä arkkitehtuurista on ainutlaatuinen yhdistelmä, suorastaan loistava lisä Ylvan tiimiin. Laajan osaamisen, ihmislähtöisyyden ja nopeiden hoksottimien lisäksi Sannassa yhdistyi palo Ylvan arvoja kohtaan, innostus kehittämiseen sekä kiinnostus kaupunkien ja kiinteistöjen roolista ilmastonmuutoksen hillinnässä”, toteaa Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

”Ilman viestintää, ja Ylvan räyhäkästäkin asennetta yritysaktivistina, uudet vastuullisuustekomme ja koko henkilöstömme arjen sankariteot UniCafeissa ja kiinteistöliiketoiminnassa jäisivät piiloon. Tämä tärkeä nimitys kertoo satsauksista omistajayhteisömme arvoihin ja niiden soihdunkantajana toimimiseen – Sanna jatkaa Ylvan viestintätiimin johdossa työtä, joka edistää avoimuutta, keskustelevuutta ja tulevaisuuden tekijöiden arvomaailman esiin tuomista. Sellaisen ylihuomisen Helsingin rakentamista, johon opiskelijat uskovat ja jossa haluamme elää”, Tolvas jatkaa.

Lisätietoa:

Leea Tolvas, toimitusjohtaja, +358 50 400 0323