Skip to content
Uutiset ›  Pekka Huotari vastaamaan Ylvan rahoituksesta

Pekka Huotari vastaamaan Ylvan rahoituksesta

Pekka Huotari on nimitetty Ylvan Group Treasureriksi. Huotari siirtyy Ylvaan Cramolta, jossa hän on vastannut muun muassa investointien ja hankintojen rahoitusjärjestelyistä. Huotari aloittaa tehtävässään 14.8.2023.

KTM Pekka Huotari aloittaa Ylvassa Group Treasurer -roolissa. Huotari vastaa tehtävässään konsernin rahoitusjärjestelyistä sekä rahoitusriskien ja -kustannusten hallinnasta.

”Ylvan historian suurimpien hankkeiden Grand Hansan ja Lyyran rakentamisen aikana olemme olleet kiitollisia erinomaisesta yhteistyöstä kaikkien rahoittajatahojemme kanssa: he jakavat kanssamme vastuullisten ja Helsinkiä uudistavien kiinteistösijoitusten tärkeyden. Pekka Huotarin nimitys korostaa velkarahoituksen merkitystä Ylvan kiinteistöliiketoiminnassa myös jatkossa. Huotari tuo mukanaan laaja-alaista ja vahvaa osaamista, sekä näkemystä eri instrumenttien sekä järjestelyjen hyödyntämisestä myös nykyisenkaltaisessa korkoympäristössä. Haluan toivottaa Huotarin lämpimästi tervetulleeksi Ylvan työyhteisöön ja uuteen toimenkuvaan!” sanoo Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

Huotarilla on kokemusta investointien ja kiinteistöhankkeiden rahoituksesta. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Cramon, SATOn ja energiayhtiö E.Onin palveluksessa.

”Pääomavaltaisessa liiketoiminnassa kuten kiinteistöalalla rahoituksella on yrityksen tuloksen näkökulmasta suuri merkitys. Kiinteistömarkkinassa on parhaillaan haastavat ajat. Uskon kuitenkin, että Ylvan omistusten erinomainen sijainti ja panostukset vastuullisuuteen antavat vakaan pohjan kiinteistöjen rahoitusasemalle. On myös hienoa päästä tekemään töitä Ylvan uniikin omistajakunnan hyväksi. Työ opiskelijoiden ja tulevaisuuden puolesta palvelee viime kädessä koko Suomea”, sanoo Huotari.

Lisätietoja:

Leea Tolvas
Toimitusjohtaja
+358 50 400 0323
leea.tolvas@ylva.fi