Skip to content
Uutiset ›  Mika Heikkilä Ylvan hallituksen puheenjohtajaksi

Mika Heikkilä Ylvan hallituksen puheenjohtajaksi

Kuva: Kiinteistöliitto Uusimaa

OTK, VT Mika Heikkilä on valittu Ylvan hallituksen puheenjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Heikkilä työskentelee Kiinteistöliitto Uusimaa ry:n toiminnanjohtajana.

Mika Heikkilä on monialainen juristi ja hallinnon ammattilainen, jolla on pitkä kokemus johtamisesta ja kiinteistötoimialalta. Heikkilällä on monipuolista osaamista hallitustyöskentelystä sekä hallituksen jäsenenä että kouluttajana. Hän on toiminut johtotehtävissä muun muassa Keskuskauppakamarin ja Kiinteistöliiton palveluksessa.

”Ylva on toimijana murrosvaiheessa, jossa lähivuosien tavoitteet ovat selkeät ja sopivan haastavat. Parhaillaan käynnissä on esimerkiksi kaksi mittavaa investointiprojektia. Ylvan hallituksen puheenjohtajan tehtävä tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden päästä yhdistämään pitkään alalla toimineiden asiantuntemusta omistajatahon näkemyksiin. Odotan innolla mielenkiintoisen toiminnan luotsaamista hyvässä yhteistyössä monipuolisen hallituksen ja pätevän toimivan johdon kanssa”, kertoo Heikkilä.

Ylvan hallituksen valitsee Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus, joka toimii myös Ylvan yhtiökokouksen roolissa.

”Erityisiksi eduiksi näimme Mika Heikkilän laajan hallituskokemuksen ja hänen selkeän näkemyksensä sekä kiinnostuksensa Ylvan kehittämiseen niin vastuullisuuden kuin myös ydinliiketoimintojen osalta. Heikkilän vahva motivaatio sekä kiinnostus toimia nimenomaisesti osana Ylvan kaltaista täysin uniikkia organisaatiota teki meihin suuren vaikutuksen”, kommentoi ylioppilaskunnan hallituksen jäsen Tuomas Aho.

Ylvan hallituksen muut jäsenet valitaan keväällä 2022. Hallituksen nykyinen puheenjohtaja on Jenni Hupli, jonka toimikausi päättyy 31.3.2022.

Tutustu Ylvan hallituksen kokoonpanoon.

Lisätietoja:
Tuomas Aho
HYYn hallituksen jäsen, Ylva-vastaava
+358 50 325 8041
tuomas.aho@hyy.fi

Mediatiedustelut:
Sanna Puutonen
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
+358 400 489 224
sanna.puutonen@ylva.fi

Kuva: Kiinteistöliitto Uusimaa