Skip to content
Uutiset ›  Kenen ääni kaupungissa kuuluu? Tervetuloa Ylvan Demokratiadrinkeille 8.11. klo 17

Kenen ääni kaupungissa kuuluu? Tervetuloa Ylvan Demokratiadrinkeille 8.11. klo 17

Demokratiadrinkit on kaikille avoin verkostoitumis- ja keskustelutilaisuus, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen demokratian puolustajia ja aiheesta kiinnostuneita keskustelemaan, kuuntelemaan, ideoimaan ja inspiroitumaan.

Milloin? 8.11.2023, klo 17
Missä? Myöhä Café & Bar, Mannerheimintie 3, Helsinki. Sisäänkäynti Kolmen sepän aukiolta tai Kaivopihalta.

Ilmoittaudu mukaan

Keskiviikkona 8.11. keskustelun teemana on kaupunkidemokratia. Minkä verran ihmiset voivat vaikuttaa oman elinympäristönsä suunnitteluun ja kehittämiseen? Kuinka paljon vaikuttamisen mahdollisuuksia tulisi olla, ja kuuluvatko eri ikäpolvien ja sosioekonomisten ryhmien äänet keskustelussa tasavertaisina? Miten yritykset ja kaupunki voisivat välttää tunteen ”turhasta osallistamisesta”, ja viestiä selkeästi asiat, joihin mielipiteitä haetaan? Kuuluuko nuorten ääni kaupunkisuunnittelussa? Keskustelun alustaa Ylvan Chief Impact Leader Eelis Rytkönen.

Konsepti

Demokratiadrinkit on rento tapahtuma, jonne demokratian puolustajat ja uudistajat kokoontuvat keskustelemaan ja inspiroitumaan yhdessä. Yhteisön toimijat järjestävät kukin vuorollaan omannäköisensä Demokratiadrinkit. Suomessa Sitra koordinoi ja tukee tapahtumakonseptin vakiinnuttamista. Aloitteen konseptin tuomisesta Suomeen teki alun perin Faktabaari, joka on myös DECA-hankkeen partneri.

Lisää Demokratiadrinkeistä voi lukea Sitran Demokratiadrinkit -sivulta sekä konseptin kansainväliseltä Democracy Drinks -verkkosivulta.

Lisätietoa:

Sanna Puutonen
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
+358 400 489 224
sanna.puutonen@ylva.fi