Skip to content
Uutiset ›  Helena Vilppo ravintolatoiminnan koordinaattoriksi Ylvaan

Helena Vilppo ravintolatoiminnan koordinaattoriksi Ylvaan

Restonomi (AMK) Helena Vilppo on nimitetty koordinaattoriksi Ylvan ravintolatiimiin 1.9.2022 alkaen. Vilppo siirtyy Ylvaan Mehiläiseltä.

Tehtävässään Helena Vilppo tulee muun muassa vastaamaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän mukaisista sisäisistä auditoinneista sekä erilaisista järjestelmähallinnan tehtävistä tuotekehitykseen, hankintoihin sekä kassajärjestelmään liittyvissä projekteissa.

”On todella hienoa saada Helenan kaltainen monipuolisen osaamistaustan omaava tekijä vahvistamaan tiimiämme. Helenalla on laaja ravintola-alan kokemus kattaen sekä tulosvastuullisen esihenkilötyön että kokin ja asiakaspalvelijan tehtävät. Koordinaattorina hän on toiminut muun muassa myynnin ja rekrytoinnin parissa. Meillä on parhaillaan käynnissä paljon kehitystyötä esimerkiksi tuotteistukseen liittyen, ja uskon että Helenalla tulee olemaan meille runsaasti annettavaa”, iloitsee Ylvan ravintolaliiketoiminnan johtaja Anne Immonen.

”Minulle on tärkeää, että työni edustaa arvojani ja voin ylpeänä kertoa, missä työskentelen. Ylvan arvot vakuuttivat minut heti ensi silmäyksellä, mikä johti myös päätökseeni hakea tehtävään. Jo ensimmäisen haastattelun jälkeen minulle jäi lämmin ja välittävä fiilis työyhteisöstä. Ikuisena oppijana odottelen jo malttamattomana, että pääsen kunnolla työtehtävieni pariin ja saan jakaa myös omaa ammattitaitoani”, Vilppo kertoo.

Lisätietoja:

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, ravintolat
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi