Skip to content
Uutiset ›  Haemme viestintäpäällikköä

Haemme viestintäpäällikköä

Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä Ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Haemme
VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme nyt viestinnän osaajaa sanoittamaan ylihuomisen Helsingin rakentamista! Ylva toimii kiinteistö- ja ravintola-alalla, ja tavoitteenamme on kirittää sekä niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Muutos ei kuitenkaan tapahdu ilman aktiivista osallistumista keskusteluun, rohkeutta johtaa esimerkillä ja kokeilla uutta sekä ilman taitoa myöntää, kun hommat eivät sujuneet suunnitelmien mukaan. Haussamme on viestintäpäällikkö, jolle yritysaktivismi on osa luontaista viestinnän roolia, joka innostuu yhteiskunnallisen muutoksen aikaansaamisesta sekä tuo esihenkilönä ja tiimin jäsenenä parhaat puolet muista esiin.

Viestintäpäällikkö vastaa Ylvan viestinnän kehittämisestä ja suunnittelemisesta yhdessä viestinnän tiimin kanssa, jonka esihenkilönä viestintäpäällikkö toimii. Viestintäpäällikön tehtäviin kuuluu konserniviestinnän johtaminen, brändin kehittäminen ja maineenhallinta. Vastaat tiimisi kanssa sisäisestä viestinnästä ja eri liiketoimintojen markkinoinnista sekä yhteistyöstä ulkoisten kumppanien ja verkostojen kanssa. Viestintäpäällikkönä vastaat suoraan yrityksen toimitusjohtajalle.

Toivomme, että

 • sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus viestinnän kehittämisestä ja johtamisesta
 • hallitset hanke- tai kampanjaviestinnän suunnittelun ja toteuttamisen
 • omaat luontaisen palon ja kiinnostuksen yhteiskunnallisiin asioihin ja vaikuttamiseen
 • hallitset laajoja kokonaisuuksia ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin, olet energinen ja priorisointitaitosi ovat erinomaiset
 • tuotat tekstiä helposti ja sinulla on kyky toimia kädet savessa
 • sinulla on kyky reagoida nopeasti, tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin ja seuraat toimintaympäristön muutoksia
 • toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa ja tapahtumatuotanto yhdessä kumppaneiden kanssa on sinulle tuttua
 • olet esihenkilönä osallistava, mahdollistava ja välittävä

Eduksi laskemme aiemman kokemuksen kiinteistö- ja ravintola-alalta sekä kokemuksen ylioppilaskuntatoiminnasta, sillä työssäsi pääset tekemään yhteistyötä HYYn hallituksen ja henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden päästä kirittämään kiinteistö- ja ravintola-alaa kohti kestävämpää 1,5 asteen tulevaisuutta
 • innostavan työpaikan ja työyhteisön, jossa on hyvät uramahdollisuudet
 • itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota
 • mahdollisuuden kehittyä, kasvaa ja haastaa itseäsi osana monipuolisia työtehtäviä ja projekteja

Kun tunnistit itsesi useammasta toiveestamme ja innostuit mahdollisuudesta, on aika laittaa hakemusta kehiin. Laita hakemukseksi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekry@ylva.fi, mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.3.2021. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajan aikana, toivomme aloitusta tehtävässä toukokuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Jannica Aalto, p. 045 134 7636, soittoajat 10.3. klo 14-16 ja 18.3. klo 9.30-11.00 sekä Culture & People Officer Isa Dahlström p. 050 330 0990, sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@ylva.fi.

Lue lisää Ylvasta osoitteessa www.ylva.fi