Skip to content
Uutiset ›  Haemme Controlleria

Haemme Controlleria

Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä Ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Haemme
CONTROLLERIA

Ylva toimii kiinteistö- ja ravintola-alalla, ja tavoitteemme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. 140 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee. Taloustiimimme etsii uutta controlleria ennen kaikkea osaksi joukkuetta, kehittämään ja kehittymään! Arvostamme kokemusta kiinteistö-, asunto- tai ravintolatoimialoilta, mutta erityisesti asennettasi tarttua toimeen nopeasti.

Controllerina vastaat liiketoimintojemme sekä osin Ylvan konsernitason talous-, raportointi-, budjetointi- ja ennustamistehtävistä. Kehität raportointia, taloussuunnittelua sekä prosesseja yhdessä muun taloustiimin kanssa. Teet läheistä yhteistyötä talouspäällikön kanssa koko konsernin talouden seurannassa sekä tuet liiketoimintojamme talousosaamisellasi tiimin muiden kollegoiden osaamista täydentäen. Johdatte yhdessä kirjanpidon ja taloushallinnon yhteistyötä ulkoistuskumppanin suuntaan.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta soveltuvista työtehtävistä.
  • sinulla on liiketoimintaymmärrystä vahvan laskentaosaamisen lisäksi niin, että pystyt ajattelemaan asioita sekä talouden että liiketoiminnan näkökulmasta ja tulkitsemaan talouden lukuja liiketoiminnan tarpeisiin.
  • taloushallinnon prosessit, järjestelmät ja kirjanpito ovat sinulle tuttuja.
  • olet itsenäinen, analyyttinen ja aloitteellinen, ja tuot rohkeasti havaintosi esiin.
  • tartut joustavasti eri tehtäviin ja omaksut asioita nopeasti.
  • et pelkää rutiineja, mutta pystyt myös kiireessä pallottelemaan useita tehtäviä samalla hahmottaen laajempia kokonaisuuksia.

Kiinteistösijoittamisen tai -rahoituksen osaaminen ja aiempi kokemus Oracle NetSuitesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • paikan Helsingin ydinkeskustassa arvojohdetussa konsernissa, jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa.
  • innostavan työpaikan ja työyhteisön, jossa on hyvät uramahdollisuudet. Ylva haluaa olla yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehtona muiden tavoitteidemme toteutumisille.
  • itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota
  • mahdollisuuden kehittyä sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin osaamisen karttuessa, pitäen samalla kiinni työhyvinvoinnista.

Kun tunnistit itsesi useammasta toiveestamme ja innostuit mahdollisuudesta, on aika laittaa hakemusta kehiin! Lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.10.2021. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajan aikana, ja toivomme aloitusta tehtävässä marraskuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Topias Päivärinta, puhelin +358 50 452 8466, sähköposti topias.paivarinta@ylva.fi ja hakuprosessista Culture & People Officer Aino Pekkarinen, +358 40 542 4626, sähköposti aino.pekkarinen@ylva.fi.

Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lue lisää Ylvasta osoitteesta www.ylva.fi