Lyyran toimisto 8. kerros

Toinen linja 7

Toimistotila

891 m2

8

Metron sisäänkäynti toimistotalon kivijalassa

Hakaniemi

Lyyran 8. kerroksen vuokralaisena pääset nauttimaan modernista toimistotilasta ja upeista näkymistä Eläintarhanlahdelle. Tila remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Tila on mahdollista myös jakaa kahdelle eri toimijalle.

Ota meihin yhteyttä

Lyyra

Meistä Helsingin menestys perustuu tieteen, tutkimuksen ja yritysten yhteistyöhön. Lyyrassa yhdistyvät uskomme sivistykseen sekä Ylvan arvopohjainen toiminta: täällä tiede ja tutkimus kohtaavat liiketoiminnan täysin ennennäkemättömällä tavalla. Lyyra on kortteli, josta löytyvät hotelli, liiketilat, toimistotilat sekä vuokra-asunnot.

Lyyra edustaa sekä juuriamme että tulevaisuuttamme. Jo 150 vuoden ajan Ylva on rakentanut Helsinkiä, jossa ihmisten on helppo kokoontua, ideoida, keskustella ja kohdata. Tällaiseen Helsinkiin haluamme investoida jatkossakin. Lyyran myötä Hakaniemen ja Kallion ytimeen kohoaa täysin uusi palvelukeskus, joka on myös esimerkki kestävämmästä rakentamisesta. Lyyra-hanke on mukana niin OECD:n Business 4 Inclusive Growth -yritysverkostossa kuin inklusiivisemman rakentamisen kokeilualustanakin.

Lue lisää

Kiinnostuitko tilasta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Maija Ryynänen

Vuokrauspäällikkö

maija.ryynanen@ylva.fi

+358 400 352 357

VASTUUTTOMUUS­RAPORTTI

Kokosimme yhteen törkeimmät vastuuttomuustekomme vuodelta 2023.

LUE RAPORTTI TÄSTÄ

Siirry takaisin sivun alkuun