Domus Gaudiumin toimistotila

Mechelininkatu 3 C

Toimistotila

377 m2

-1

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet

Kamppi

Vuonna 2008 -valmistuneessa Domus Gaudiumissa on  vuokrattavana persoonallinen sekä koulutus- että toimistotilaksi soveltuva toimitila.

Ota meihin yhteyttä

Domus Gaudium

Vuonna 2008 valmistunut Domus Gaudium sijaitsee Kampissa. Myös kolmantena ylioppilastalona tunnettu Domus Gaudium toimii muun muassa opiskelijajärjestöjen kerho- ja toimitiloina, mutta sen toiminta ei rajoitu opiskelijatapahtumiin. Domus Gaudiumilla sijaitsee esimerkiksi kattosauna Sivistys; lisäksi tiloissa on luentosaleja sekä osakunta- ja toimistotiloja.

Mechelininkadun ja Leppäsuonkadun kulmaan rakennettu uusi ylioppilastalo vihittiin käyttöön HYYn vuosijuhlapäivänä 26. marraskuuta. Arkkitehtitoimisto Brunow ja Maunulan suunnittelemassa Domus Gaudiumissa on myös maanalainen yhteys viereiseen Domus Academicaan, opiskelijamajoitusta ja hostellitoimintaa tarjoavaan kolmen rakennuksen kiinteistöön.

Domus Gaudium toteutettiin yhteishankkeena Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön kanssa. Sen latinankielinen tunnuslause sub hoc tecto cives academici excoluntur tarkoittaa “tämän rakennuksen suojissa tehdään akateemisia kansalaisia”.

Lue lisää

Kiinnostuitko tilasta?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Maija Ryynänen

Vuokrauspäällikkö

maija.ryynanen@ylva.fi

+358 400 352 357

VASTUUTTOMUUS­RAPORTTI

Kokosimme yhteen törkeimmät vastuuttomuustekomme vuodelta 2023.

LUE RAPORTTI TÄSTÄ

Siirry takaisin sivun alkuun