Skip to content

Vastuullisuus maistuu hyvältä.

Tervetuloa syömään ja seurustelemaan UniCafen toimipisteisiin ympäri Helsinkiä! Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat käyntikorttimme kaikessa aina aamupalasta jälkiruoka- ja kahvitarjoiluun. Olemme voittaneet jo kahdeksana peräkkäisenä vuotena luomun Suomen mestaruuden, tarjoilemme vain Reilun kaupan luomukahvia ja vuonna 2018 aloitimme opiskelijoiden toiveesta Leftover-lounaskonseptin hävikkiruoan vähentämiseksi. Olemme fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistaja ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjä.
Unicafen sivuille

14 ravintolaa ja kahvilaa

UniCafe-opiskelijaravintolat ja WELL-kahvilat – vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita ravintolapalveluita keskimäärin 100 ravintola-alan ammattilaisen voimin.

50 eri kansallisuutta

Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoisuutta tukevaan työyhteisöön. Lähtökohtanamme on henkilöstön oikeudenmukainen, yhdenvertainen ja tasa-arvoinen kohtelu niin työtehtävissä kuin palkkauksessa. Monikulttuurinen ja erilaisuutta arvostava työyhteisö on meille voimavara. Vuonna 2018 ravintoloissamme ja kahviloissamme työskenteli ihmisiä 50 eri kansallisuudesta.

WELL

Well Catering on hyvien valintojen catering-palvelu. Missiomme on tarjota asiakkaillemme helpotusta juhlan nälkään. Herkulliset ja näyttävät tuotteemme on valmistettu laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Kasvisvaihtoehdot ovat meillä luonnollinen ja huolella suunniteltu osa ruokalistaa, eikä niitä tarvitse tiedustella erikseen. Tilauksen tekeminen verkkokaupastamme on nopeaa ja helppoa. Voit valita valmiiksi räätälöidyn menun tai suunnitella unelmiesi kokonaisuuden itse, sekä tilata tuotteille toimituksen kotiovelle pääkaupunkiseudulla.
Well Catering -verkkokauppaan

Helsingin yliopiston pääkirjaston yhteydessä toimiva kahvilamme Well Kaisa-talo palvelee yliopistoyhteisön jäseniä ja muita kaupunkilaisia Kaisaniemessä. Well Kaisa-talossa virkistävän tauon takaavat tuoreet leivonnaiset, smoothiet, täytetyt leivät ja höyryävät erikoiskahvit. Lounaaksi voit nauttia keiton, bowlin tai salaattibuffetin.

Ravintola Domus

Ravintola Domus on Helsingin kantakaupungissa Hietaniemenkadulla sijaitseva juhla- ja tilausravintola.

Domuksella järjestät ikimuistoiset juhlat ja kokoukset – monipuoliset ja tunnelmalliset tilamme soveltuvat niin intiimeihin perhejuhliin kuin arvokkaisiin asiakastilaisuuksiin.

Ravintola sijaitsee hyvien kulku- ja joukkoliikenneyhteyksien varrella sekä vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta.
Tutustu Ravintola Domukseen