Skip to content

Vastuullisuus maistuu hyvältä.

Tervetuloa syömään ja seurustelemaan UniCafen toimipisteisiin ympäri Helsinkiä! Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat käyntikorttimme kaikessa aina aamupalasta jälkiruoka- ja kahvitarjoiluun. Olemme voittaneet jo neljänä peräkkäisenä vuotena luomun Suomen mestaruuden, tarjoilemme vain Reilun kaupan luomukahvia ja vuonna 2018 aloitimme opiskelijoiden toiveesta Leftover-lounas -konseptin hävikkiruoan vähentämiseksi. Olemme fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistaja ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjä.

Unicafen sivuille

20 ravintolaa ja kahvilaa

UniCafe-opiskelijaravintolat, WELL-kahvilat ja Ravintola Serpens – vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita ravintolapalveluita keskimäärin 160 ravintola-alan ammattilaisen voimin.

50 eri kansallisuutta

Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoisuutta tukevaan työyhteisöön. Lähtökohtanamme on henkilöstön oikeudenmukainen, yhdenvertainen ja tasa-arvoinen kohtelu niin työtehtävissä kuin palkkauksessa. Monikulttuurinen ja erilaisuutta arvostava työyhteisö on meille voimavara. Vuonna 2018 ravintoloissamme ja kahviloissamme työskenteli ihmisiä 50 eri kansallisuudesta.

WELL

Blend me, drink me –smoothiet, nyhtökauratäytteinen Helsinki Bagel, Löfbergsin Reilun kaupan luomukahvit, täytetyt leivät, rahkat – me tarjoamme hyvää makua, hyviä valintoja, hyvää fiilistä.

Loppuvuodesta 2016 lanseerattu WELL-konsepti on vakiinnuttanut paikkansa kaupungin kahvila-asiakkaiden keskuudessa. WELL-kahviloissa panostetaan erityisesti vegaaniseen ja gluteenittomaan tarjontaan. Valikoiman perustana ovat luonnonmukaiset, raikkaat ja kasvispohjaiset raaka-aineet.

WELL-kahviloiden sivuille