Skip to content

Lyyra

Kaikki kohteet › Lyyra

Tieteen ja talouden kortteli

Uskomme, että Helsingin menestys perustuu tieteen, tutkimuksen ja yritysten yhteistyöhön. Lyyrassa kohtaavat uskomme sivistykseen sekä Ylvan arvopohjainen toiminta: täällä tiede ja tutkimus tapaavat liiketoiminnan ennennäkemättömällä tavalla. Lyyra on kortteli, josta löydät hotellin, liiketilat, toimistotilat, sekä tutkijoille suunnatut asuintilat. Keskeinen asema Hakaniemen ja Kallion alueella tekee Lyyrasta portin koko itäiseen Helsinkiin.

Lyyra edustaa sekä juuriamme että tulevaisuuttamme. Jo 150 vuoden ajan Ylva on rakentanut Helsinkiä, jossa ihmisten on helppo kokoontua, ideoida, keskustella ja kohdata. Tällaiseen Helsinkiin haluamme investoida jatkossakin. Toimintaamme ohjaavat avoimuus, vastuullisuus ja pitkäjänteinen sitoutuminen kohteidemme ja kaupungin kehittämiseen.

Lyyran askeleet

Lyyran on tavoitteena valmistua vaiheittain vuoden 2022 loppuun mennessä.

2022

Toinen linja 7:n ja Siltasaarenkatu 13 rakennusten purkutyöt voidaan aloittaa suunnitellusti tammikuussa.

2020

Helsingin kaupunki vahvisti Lyyran asemakaavan 23.10.2019

 

2019
A 3D rendered image of a 5-story building. It has angular, futuristic shapes. The building is made of a light coloured material and has tall windows on each floor. There's a business space in the corner at the ground floor.
 

Ylva voitti Helsingin kaupunkin tonttikilpailun kesäkuussa 2018 Lyyra-ehdotuksellaan.

2018