Jatka lukemista
Lue lisää
28.10.2020
Lounaaksi kunnon annos vallankumousta
Koviin ilmastotavoitteisiin pääseminen vaatii oikeita tekoja. Ylvan ravintolatoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki kertoo millaista tasapainottelua ja tiukkojakin päätöksiä vähähiiliseen opiskelijaruokailuun pyrkiminen vaatii, ja toisaalta mitä valonpilkahduksia asiakkaiden asenteissa näkyy. Tutkimusten mukaan ruokailutottumukset luodaan aikuisuuden alkuvaiheessa. Opiskelijaravintoloilla on siis aitoa merkitystä niin yksilön kuin ylipäänsä tulevaisuuden ruokailutottumusten kannalta. Tottumukset taas ohjaavat kysyntää, joka puolestaan ohjaa tarjontaa. […]
Lue lisää
25.10.2021
Ylva muutti vastuullisuusraportointinsa ensimmäisenä suomalaisyrityksenä EU-taksonomian mukaiseksi
EU:n taksonomia-asetuksen tavoitteena on luoda järjestelmä, jonka avulla sijoittajat voivat arvioida yritysten vastuullisuutta. Ylva julkaisi ensimmäisenä suomalaisyrityksenä koko liiketoimintansa kattavan taksonomia-analyysin vuoden 2020 vastuullisuusraportissaan. Sijoittajien kiinnostus kestäviä ja vastuullisia sijoituskohteita kohtaan on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi. Tähän asti potentiaalisten kohteiden tunnistaminen on kuitenkin ollut haastavaa, sillä jokainen yritys on määritellyt toimintansa vastuullisuuden käytännössä itse. EU-taksonomian […]