Jatka lukemista

Lue lisää
28.10.2020
Lounaaksi kunnon annos vallankumousta
Koviin ilmastotavoitteisiin pääseminen vaatii oikeita tekoja. Ylvan ravintolatoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki kertoo millaista tasapainottelua ja tiukkojakin päätöksiä vähähiiliseen opiskelijaruokailuun pyrkiminen vaatii, ja toisaalta mitä valonpilkahduksia asiakkaiden asenteissa näkyy. Tutkimusten mukaan ruokailutottumukset luodaan aikuisuuden alkuvaiheessa. Opiskelijaravintoloilla on siis aitoa merkitystä niin yksilön kuin ylipäänsä tulevaisuuden ruokailutottumusten kannalta. Tottumukset taas ohjaavat kysyntää, joka puolestaan ohjaa tarjontaa. […]

Lue lisää
13.2.2020
Ylvan Vuoden esihenkilöksi Anna Metso ja Positiivisimmaksi työkaveriksi Kalle Snellman
HYYn ja Ylvan sisäinen kilpailu etsii vuosittain työyhteisömme helmiä kahdessa erillisessä sarjassa, haussa on voittaja-ainesta omaava työkaveri sekä esihenkilö. Kilpailun tavoitteena on nostaa näkyviin positiivisia koko työyhteisön toimintaa hyödyntäviä toimintamalleja, jakaa hyviä käytäntöjä sekä kannustaa työyhteisötaitojen jatkuvaan kehittämiseen. Vuoden esihenkilöksi 2019 on valittu vuoropäällikkö Anna Metso ja Positiivisimmaksi työkaveriksi kokki Kalle Snellman. Molemmat voittajat tulevat […]