Mitkä olivat törkeimmät vastuuttomuustekomme ja puhtoisimmat pyrkimyksemme vuonna 2024?
Jatka lukemista

Lue lisää
1.8.2022
Fine Dining -tason raaka-aineita ja uudenlaista yhteisöllisyyttä
Tänä syksynä UniCafe-ravintoloissa nautitaan omalta pellolta kerätyn sadon antimia. Yhteispelto-hankkeen tavoitteena on lisätä omaa ymmärrystämme ruoan tuotannon eri vaiheista etenkin vastuullisuuden näkökulmasta. Haluamme jakaa oppimaamme myös muille. Yhteispelto-hanke on yhdessä Green City Farmin kanssa aloittamamme lähiruokaprojekti, joka käynnistyi keväällä 2022. Hankkeessa voimme viljellä osan UniCafe-ravintoloissa käytettävistä kasviksista lähituotantona omalla pellolla. Puhtaiden lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi […]

Lue lisää
24.3.2022
Ylva ja UniCafe mukana Earth Hour -tapahtumassa
WWF:n Earth Hour järjestetään jälleen lauantaina 26. maaliskuuta ympäri maailmaa. Ylva ja UniCafe ovat mukana tapahtumassa sekä perjantaina että lauantaina virallisena tapahtumapäivänä. Symboliseen kannanottoon voi osallistua esimerkiksi sammuttamalla turhat valot tapahtuman ajaksi. Ylva osallistuu Earth Houriin tapahtumapäivänä lauantaina 26. maaliskuuta sammuttamalla Kaivokadun puoleiset mainosvalot kello 20.30. UniCafe puolestaan on mukana sekä perjantaina 25. että lauantaina […]