Skip to content
Uutiset ›  Ylvalle 205 miljoonan euron lainarahoitus

Ylvalle 205 miljoonan euron lainarahoitus

Ylva on sopinut yhteensä 205 miljoonan euron syndikoidusta luotosta. Lainanantajia ovat OP Yrityspankki, Nordea, Aktia ja LähiTapiola. Viisivuotinen laina koostuu vanhojen pankkilainojen jälleenrahoituksesta ja investointilainoista. Rahoitusjärjestely mahdollistaa osaltaan Ylvan strategisen Grand Hansa -hotellihankkeen edistämisen Helsingin keskustassa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että koronan yhä vaikuttaessa toimintaympäristöön olemme saattaneet maaliin Ylvalle strategisesti tärkeän rahoituksen. Kiitämme rahoittajia luottamuksesta Ylvaa kohtaan. Tämä osoittaa, että haastavampinakin aikoina Suomen parhaat sijainnit ja pitkäjänteinen suhtautuminen kiinteistöjen kehittämiseen ovat toimiva yhtälö. On myös todella hienoa, että nyt ensimmäistä kertaa Ylvalla vastuullisuustavoitteet näkyvät konkreettisesti myös rahoituksessa ja ovat osaltaan tukemassa polkua kohti hiilineutraaliutta”, toteaa Ylvan talousjohtaja Eemeli Lehto.

Rahoitussopimuksen solmiminen tukee myös Ylvan vastuullisuustavoitteita lainaehtojen kautta: ehtoihin sisältyy kannustin päästä tavoitteisiin hiilineutraaliuden sekä henkilöstötyytyväisyyden osalta.

Lainan koordinaattorina toimi OP Yrityspankki ja rahoittajien juridisena neuvonantajana toimi Borenius.

Ylvan juridisena neuvonantajana toimi Avance.

Lisätietoja:

Eemeli Lehto, talousjohtaja, +35850 324 5919

Jannica Aalto, viestintä- ja markkinointijohtaja, +358 45 1347636 (mediatiedustelut)