Skip to content
Uutiset ›  Ylva on Helsinki Priden yhteistyökumppani jo kolmatta kertaa

Ylva on Helsinki Priden yhteistyökumppani jo kolmatta kertaa

Tänä vuonna Ylva ja Helsinki Pride kehittivät yhteistyössä Pride-tapahtuman virallisen leivoksen. Sateenkaari-cupcake on myynnissä UniCafe-ravintoloissa ja Well Catering -verkkokaupassa koko Pride-kuukauden ajan.

Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta juhlivaa Helsinki Pride -tapahtumaa vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko kesäkuun ajan. Varsinainen Pride-viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022. Pride-yhteistyö näkyy Ylvan kiinteistöissä ja ravintoloissa kesäkuun ja Pride-viikon aikana monella tavalla.

UniCafe-ravintoloissa on koko kesäkuun ajan tarjolla Ylvan ja Helsinki Priden yhdessä kehittämä Sateenkaari-cupcake. Pride-tapahtuman virallisen leivoksen voi tilata myös suoraan kotiin Well Catering -verkkokaupasta. Saatavilla on myös Pride-juhlintaan varta vasten suunniteltu Sateenkaarimenu. Lahjoitamme jokaisesta myydystä cupcakesta 0,40 euroa Helsinki Pridelle.

Pride on Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma. Ylva on toiminut tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Kohtaamisia.

”Vastuullisuus on koko yritystoimintaamme ajava ja ohjaava periaate. Kohtaamisia-teema on pitkän pandemia-ajan jälkeen puhutteleva ja täysin linjassa arvojemme kanssa. Haluamme rakentaa Helsinkiä, jossa ihmiset voivat kohdata toisensa juuri sellaisena kuin ovat: ylpeästi ja ilman pelkoa”, kertoo Ylvan viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Puutonen.

Työtä yhdenvertaisuuden eteen tehdään Ylvassa ympäri vuoden

Pride-yhteistyö kuvastaa paitsi Ylvan arvomaailmaa, myös ylvalaisten omaa työyhteisöä, jossa moninaisuuden ja tasa-arvon tukeminen on keskeinen periaate ja kehitystyön lähtökohta. Kuluneen vuoden aikana Ylva on järjestänyt henkilöstölleen yhdenvertaisuuskoulutukset ja julistanut kaikki tilansa syrjinnästä vapaiksi alueiksi.

”Pride-viikko on meille hieno tilaisuus kertoa ulospäin siitä, miten Ylvassa tehdään töitä yhdenvertaisuuden eteen. Tapahtumaa juhlitaan kerran vuodessa, mutta meille on tärkeää, että työ moninaisuuden ymmärtämisen ja tasa-arvon puolesta jatkuu ja näkyy kaikessa toiminnassamme ympäri vuoden. Kyseessä on lopulta yritystämme ja sen liiketoimintaa isompi asia”, sanoo Ylvan Culture & People Officer Aino Pekkarinen.

Työ yhdenvertaisuuden eteen ulottuu myös Ylvan oman työyhteisön ulkopuolelle. Ylvan työmailla on käynnissä vuonna 2019 alkanut OECD:n tukema Inklusiivinen työmaa -hanke, jonka tavoitteena on rakentaa yhdenvertaisempaa työkulttuuria rakennustyömailla.

Pride-viikkoa vietetään 27.6.–3.7.2022. Juhlaviikko huipentuu kulkueeseen ja puistopiknikiin lauantaina 2.7. Helsinki Pride -yhteisön toimintaan ja Pride-tapahtumaan voi tutustua osoitteessa pride.fi

Sateenkaari-cupcake ja -menu saatavilla 3.6.–3.7.2022 Well Catering -verkkokaupasta: wellcatering.fi

Lisätietoja:

Sanna Puutonen
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
+358 400 489 224
sanna.puutonen@ylva.fi

Aino Pekkarinen
Culture & People Officer
+358 40 542 4626
aino.pekkarinen@ylva.fi