Jatka lukemista
Lue lisää
7.9.2023
Opiskelijat ovat pyörittäneet ravintolatoimintaa Helsingissä jo 70 vuotta: UniCafe juhlii tänään syntymäpäiviään
Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ravintolaliiketoiminnan perustamisesta tulee 7. syyskuuta kuluneeksi 70 vuotta. Ravintolatoiminta sai alkunsa 1950-luvulla yhteiskunnallisesta tarpeesta: opiskelijoille ei ollut kaupungissa tarjolla riittävän edullista mutta kuitenkin ravitsevaa ruokaa. UniCafen juhlavuosi on esillä myös Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyssä. Ruoan yhteiskunnallinen merkitys ei ole 70 vuoden aikana vähentynyt – päinvastoin. ”Kohtuuhintaisen ja ravitsevan ruoan saavutettavuus vaikuttaa välittömästi […]
Lue lisää
19.8.2024
Itse tehtyä ja tuoretta – uusi UniCafe Biokeskus avautuu Viikissä
Viikissä Biokeskus 1:n tiloissa maanantaina 26.8. avautuva UniCafe Biokeskus tarjoaa alusta asti itse tehtyä ruokaa lähiraaka-aineita unohtamatta. UniCafen uusin ravintola tuo yhteen kaiken sen, mikä tekee Viikin kampuksesta erityisen ja tunnistettavan: suomalaiset, puhtaat raaka-aineet, maalaistorien runsauden ja konstailemattomuuden sekä uusien ruokainnovaatioiden terävimmän kärjen. Kaikki ravintolassa tarjottavat ruoat valmistetaan alusta lähtien itse. Leipomotuotteista, kuten lounaalla tarjottavasta […]