Skip to content
Uutiset ›  Ylvan tervehdys tulevaisuuden tekijöille

Ylvan tervehdys tulevaisuuden tekijöille

Perjantaina 5. huhtikuuta ilmestyvän Ylioppilaslehden välissä on kaikille lehden tilaajille jaettu Ylvan tervehdys, katsaus toiminnastamme vuonna 2018. Haluamme tällä henkilökohtaisella viestillä kertoa jokaiselle omistajallemme uudesta nimestämme ja Ylvan visiosta.

Paitsi nimenmuutoksesta, meille on tärkeää viestiä opiskelijaomistajillemme, että hekin ovat olleet tekemässä Ylvan erinomaista vuotta 2018. Pidämme myös tärkeänä kertoa, mitä heidän omistamansa yritys tekee ja mihin me yhdessä tähtäämme tulevaisuudessa.

”Halusimme tällä teolla mahdollistaa, että jokainen meidän omistaja voi kokea ylpeyttä ja iloa omistamastaan yritystoiminnasta. Ylvan tavoitteena on kehittää ylihuomisen Helsinkiä, Helsinkiä joka on kestävä ja innostava myös tuleville sukupolville. Mikä olisikaan parempi keino viestiä tästä kuin tarjota jokaiselle Helsingin yliopiston opiskelijalle tilaisuus lukea siitä itse”, iloitsee Ylvan viestintä- ja markkinointijohtaja Jannica Aalto.

Ylvan vuosikatsaus taitettiin sopimaan Ylioppilaslehden väliin, lehteä jaellaan myös Ylvan omistamissa UniCafe-ravintoloissa. Digitaalisen version voit lukea täältä. Lehden lisäksi Ylva tavoitteli omistajiaan muun muassa HYYn jäsentiedotteen avulla sekä näkyvällä somekampanjalla.

Ylvan toimintaa ohjaa visio kukoistavasta Helsingistä, joka on kansainvälinen ja kestävä tieteen ja sivistyksen suurkaupunki. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Liiketoimintamme tulokset takaavat nykyisten ja tulevien opiskelijasukupolvien mahdollisuudet kehittää yhteiskuntaa.


Ylva tunnettiin aiemmin nimellä HYY Yhtymä.