Skip to content
Uutiset ›  WELL, are you our new Star?

WELL, are you our new Star?

Luonnonmukaiset, raikkaat, kasvispainotteiset sekä vegaaniset tuotteet ja Reilun kaupan luomukahvit. Me tarjoamme hyvää makua, hyviä valintoja, hyvää fiilistä. Marraskuussa 2016 startannut kahvilaketjumme toimii jo 3 pisteessä Helsingissä. Olemme osa HYY Yhtymää, omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat.

Haemme nyt
KOKKI-KYLMÄKKÖÄ (kokoaikainen) sekä BARISTA-KYLMÄKKÖÄ (osa-aikainen)

Sinulla on kokemusta keittiötyöstä kahvilassa. Olet iloinen ja energinen keittiön tehopakkaus, jolla ei patterit lopu kiireessäkään.  Arvostamme kiinnostustasi kasvis- ja vegaaniruokavalioon. Osaat valmistaa näyttävän herkullisia vitriinituotteita ja lounaita. Baristana laadukkaat erikoiskahvit ovat intohimosi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat asiakkaat ja huippuhyvien työkavereiden tuen. Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia Helsingin sydämessä!

WELL, what are you waiting for?  Laita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 29.7.2018 osoitteeseen rekry@wellcoffee.fi.

Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa tiistaina 17.7.2018 klo 15-16 ja perjantaina 20.7.2018 klo 9-10 henkilöstökoordinaattori Olli Rossi 040 750 0388. | www.wellcoffee.fi