Skip to content
Uutiset ›  Vuoroesimies, tule meille työkaveriksi!

Vuoroesimies, tule meille työkaveriksi!

UniCafe-opiskelijaravintolat, Ravintola Serpens, Gaudeamus Kirja & Kahvi sekä  WELL-kahvila tarjoavat vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutettuja laadukkaita ravintolapalveluita lähes 200 ravintola-alan ammattilaisen voimin.

 

Haemme osaavaan joukkoomme reipasta ja innovatiivista

VUOROESIMIESTÄ

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen UniCafe-ravintolaamme Helsinkiin. Työssäsi vastaat ravintolan operatiivisesta liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta asiakaskokemuksesta sekä töiden organisoinnista.

Toivomme, että sinulla on jo joitakin vuosia esimieskokemusta ravintola-alalta. Tykkäät ihmisten parissa työskentelystä, osaat kommunikoida, delegoida ja antaa palautetta. Pidät arjen kiireestä ja yllätyksistä.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Sinulla on inspiroiva luonne, luovuutta ja mukautumiskykyä. Pystyt motivoimaan ja ohjaamaan henkilökuntaa parhaaseen lopputulokseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi. Lisätietoja antavat henkilöstökoordinaattori Olli Rossi, 040 750 0388.