Skip to content
Uutiset ›  Ville Vaarala kiinteistöjohtajaksi HYY Yhtymään

Ville Vaarala kiinteistöjohtajaksi HYY Yhtymään

HYY Yhtymän kiinteistöjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Ville Vaarala. Yhtymään Vaarala siirtyy Catella Property Oy:stä, jossa hän on toiminut kiinteistöarvioinnin ja strategisen kiinteistöliiketoiminnan asiantuntijatehtävissä. Ennen Catellaa Vaarala on toiminut muun muassa Newsec Valuation Oy:ssä kiinteistöarvioinnin ja -konsultaation analyytikkona. Vaarala aloittaa uudessa tehtävässä 22.1.2018.

Kiinteistöjohtajana Ville Vaarala vastaa HYY Kiinteistöjen liiketoiminnan ja kiinteistösijoitusten johtamisesta ja kehittämisestä. Vaarala kuuluu HYY Yhtymän johtoryhmään ja raportoi Yhtymän toimitusjohtajalle.

– Näkymät tehtävän ja sen mukanaan tuomien projektien osalta ovat todella mielenkiintoisia. On hienoa päästä mukaan vaikuttamaan näin keskeisellä paikalla sijaitsevien kiinteistöjen tulevaisuuteen. Minulla on myös hyvin positiivinen kuva organisaatiosta, odotan innolla pääseväni osaksi tiimiä, Ville Vaarala kertoo.

– HYY Kiinteistöillä on historiallisen tärkeä vuosi edessä sekä nykykiinteistöjen kehitysprojektien että uusien hankkeiden myötä. On ensiarvoisen tärkeää, että jatkamme korkealla aktiviteetilla kiinteistöjohtajan vaihdoksesta huolimatta. Uskon meidän pääsevän kunnianhimoisiin tavoitteisiimme Villen johdolla. Toivotankin Villen tervetulleeksi HYY Yhtymään, toteaa Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.

 

Lisätietoja:

Antti Kerppola, toimitusjohtaja, puh. 045 353 2187, antti.kerppola@hyy.fi

Ville Vaarala, kiinteistöjohtaja (22.1. alkaen), puh 040 569 0699

 

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullista liiketoimintaa.

HYY Kiinteistöt hoitaa ja kehittää HYYn vuosisataista kiinteistövarallisuutta. Tarjoamme vuokralaisillemme kasvollista, suomalaista kiinteistönomistajuutta ja Helsingin parhaita sijainteja.

HYYn majoitus- ja ravintolatoiminnassa toimimme UniCafe, Well ja Hostel Domus Academica -brändeillä 20 toimipaikassa Helsingissä 170 alan ammattilaisen voimin.

HYY Sijoitus hoitaa HYYn arvopaperisalkkua sekä venture-sijoituksia vastuullisen sijoittamisen periaatteita noudattaen ja kehittäen.

HYY Yhtymän hallinnoitavan varallisuuden määrä on yhteensä noin 230 miljoonaa euroa. Kokonaisliikevaihto vuonna 2016 oli 30 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos oli 8,3 miljoonaa euroa.