Skip to content
Uutiset ›  Verneri Lehtovirta vahvistamaan HYY Yhtymän kiinteistötiimiä

Verneri Lehtovirta vahvistamaan HYY Yhtymän kiinteistötiimiä

Verneri Lehtovirta on valittu HYY Yhtymään rakennuttajapäälliköksi. Diplomi-insinööri Lehtovirta tulee vastaamaan HYY kiinteistöjen investointihankkeista, käsittäen muun muassa keskustakiinteistön mittavan hotelliprojektin.

– On todella mielenkiintoista ja motivoivaa päästä osaksi historiallisia investointeja kaupungin keskeisimmällä paikalla. Odotan innolla työntekoa ennestään tuttujen kollegoiden kanssa ja Kaivopihan uniikkia hotellihanketta, kommentoi Lehtovirta.

Lehtovirta siirtyy HYY Yhtymälle Sweco PM:ltä, jossa hän on toiminut rakennuttamisen ryhmäpäällikkönä. Lehtovirran viimeisimpänä vastuualueena on ollut Non-Schengen terminaalin laajennusprojekti lentokentällä. Lisäksi hänet on valittu SKOL ry:n toimesta vuoden nuoreksi konsultiksi vuonna 2018. Lehtovirta aloittaa tehtävässään 10.12.2018.

-Kaivopihan investointihankkeet ovat merkittäviä panostuksia HYY Yhtymässä. Seurahuoneen ja Uuden ylioppilastalon saneeraaminen alkaa ensi vuoden aikana, joten on hienoa saada Verneri tässä vaiheessa mukaan tiimiin. Vernerin tunnollisuuden ja rautaisen ammattitaidon ansiosta keskustakiinteistömme kehittämishankkeet ovat hyvissä käsissä, toteaa HYY Yhtymän kiinteistöjohtaja Ville Vaarala.

Lisätietoja:

Ville Vaarala, kiinteistöjohtaja, puh. 040 569 0699

 

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Etsitään yhdessä juuri sinulle sopivat toimitilat