Skip to content
Uutiset ›  Uusia ylvalaisia: Mikko Oikarinen controlleriksi ja Olli Saarinen projektipäälliköksi

Uusia ylvalaisia: Mikko Oikarinen controlleriksi ja Olli Saarinen projektipäälliköksi

Ylva saa riveihinsä uutta vahvistusta, kun Mikko Oikarinen ja Olli Saarinen aloittavat tehtävissään marras-joulukuussa.

Ylvan liiketoiminta tähtää parempaan ympäristön tilaan, sekä rakentaa tasa-arvoista, yhdenvertaista ja inklusiivista yhteiskuntaa. Kunnianhimoiset tavoitteet saavutetaan osaavalla ja uudistusta tukevalla henkilöstöllä. Tuoreilla rekrytoinneilla Ylva vahvistaa talous- ja kiinteistötiimejään.

Mikko Oikarinen ravintolaliiketoiminnan Business Controlleriksi

Tradenomi Mikko Oikarinen on aloittanut tehtävässään 22.11. Yli 10 vuoden kokemuksen monipuolisista taloushallinnon ja raportoinnin tehtävistä omaava Oikarinen siirtyy Ylvalle Urheiluhalleilta. Tehtävässään Oikarinen tulee toimimaan osana Ylvan taloustiimiä ja tukemaan sekä ravintoloiden liiketoimintajohtoa että esihenkilöitä.

”Mikko vakuutti laaja-alaisella talousosaamisellaan, ongelmanratkaisutaidoillaan sekä analyyttisyydellään. Mikko haluaa aidosti ymmärtää liiketoimintaa ja hänestä saamme rauhallisen, työkavereita arvostavan kollegan. On hienoa saada Mikon kaltainen vahva ulkoisen ja sisäisen laskennan asiantuntija osaksi tiimiä, hänellä on varmasti paljon annettavaa niin ravintolaliiketoiminnallemme kuin taloustiimillemme”, kommentoi Ylvan talouspäällikkö Matleena Eteläsaari.

”Ylva kiinnosti työnantajana, sillä työpaikkailmoituksesta huokui aito välittäminen työntekijöistä. Minulle hyvä työyhteisö ja työkaverit ovat todella tärkeitä. Ne ovat sellainen voimavara, jonka avulla jaksaa paiskia töitä huonoinakin päivinä. Lisäksi odotan tietysti mielenkiintoisia työtehtäviä”, Oikarinen kertoo.

Olli Saarinen projektipäälliköksi kiinteistötiimiin

Kiinteistötiimin uusin vahvistus, rakennusmestari (AMK) Olli Saarinen, aloittaa Ylvalla 1.12. Saarinen siirtyy Ylvaan SRV:ltä, jossa on muun muassa ollut mukana Jätkäsaaren Bunkkeri-projektin valmistelussa sekä toiminut Suomen Kansallisteatterin toisen vaiheen saneerauksessa aluevastaavana. Saarisen vastuualueeseen kuuluvat laaja-alaisesti Ylvan kiinteistöportfolion erilaiset rakennuttamis- ja kehitysprojektit.

”Ylvalla on rakentamisen ja kehittämisen saralla meneillään tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon projekteja. Kaupungin keskeisimpiä kiinteistöjä uudistettaessa rakentaminen on aina haastavaa, ja tämän takia olenkin erityisen iloinen voidessani toivottaa Ollin kaltaisen urakoitsijan näkökulmaa ymmärtävän tekijän tervetulleeksi joukkoomme. Olli tuo rakennusliiketaustansa myötä hyvää osaamista tiimiin, jonka lisäksi hän välittömyydellään ja asiakaspalveluhenkisyydellään istuu mahtavasti porukkaan”, kertoo Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala.

”Ylvassa houkutti mahdollisuus toimia osana vastuullista organisaatiota, jossa myös minulla on tilaisuus kehittyä sekä ammattilaisena että ihmisenä. Odotan työltä mahdollisuutta päästä vaikuttamaan rakentamiseen Helsingin paraatipaikoilla osana henkilöstöä, jolla on katse tulevaisuudessa”, kuvailee Saarinen.

Lisätietoja:

Leea Tolvas
Toimitusjohtaja
+358 50 400 0323
leea.tolvas@ylva.fi

Ville Vaarala
Kiinteistöjohtaja
+358 40 569 0699
ville.vaarala@ylva.fi