Skip to content
Uutiset ›  Uusia osaajia UniCafen opiskelijaravintoloihin

Uusia osaajia UniCafen opiskelijaravintoloihin

UniCafet toimivat siellä missä opiskelijatkin: Helsingin yliopiston kaikilla kampuksilla. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. 17 ravintolaa | 4 kampusta | 10 000 lounasta päivässä* | 100 % opiskelijoiden omistama | Vuodesta 1953 (*Keskiarvo 9–11/2017)

Haemme nyt
KASSOJA, KEITTIÖMESTARIA, KOKKEJA, KYLMÄKÖITÄ, VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Sinustako opiskelijaruokailun tulevaisuuden tekijä? Hyönteisravinto, ruokainnovaatiot, vegaaniruoka, luomu, Reilu kauppa, hävikkiruoka – meidät UniCafessa tunnetaan fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistajana.

Odotamme että sinulla on kokemusta tehtävästä, johon haet. Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja hymyä tiukemmassakin työtahdissa.

Emme lupaa sinulle Michelin-tähtiä taivaalta emmekä alan kovinta liksaa, mutta tarjoamme loistavat henkilöstöedut, päiväpainotteisen työn, huikean asiakaskunnan, hyvän työilmapiirin ja osaavien ammattilaisten tuen työssäsi. Työpaikan, jossa sinun on helppo viihtyä ja kasvaa.

Toimintamme on kausiluonteista ja elää yliopiston lukuvuoden rytmissä. Jos reppureissaaminen, kesäopinnot tai –festarit ovat sinun juttusi, tarjoaa ravintoloidemme hiljaisempi kesäkausi siihen mahdollisuuden. Ja kun haluat panostaa ammatillisen osaamisesi kasvattamiseen, olemme tukenasi.

Tarjolla on osa- ja kokoaikaista työtä, sekä vakituisissa että määräaikaisissa työsuhteissa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 29.7.2018 osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi. Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa tiistaina 17.7.2018 klo 15-16 ja perjantaina 20.7.2018 klo 9-10 henkilöstökoordinaattori Olli Rossi 040 750 0388. | www.unicafe.fi