Skip to content
Uutiset ›  UniCafen mobiilisovellus tuo etukäteismaksamisen opiskelijaruokailuun

UniCafen mobiilisovellus tuo etukäteismaksamisen opiskelijaruokailuun

Uudella toiminnolla HYY Yhtymän UniCafe-opiskelijaravintoloiden asiakkaita kannustetaan maksamaan ostoksensa etukäteen, jolloin toiminta ravintolan kassalla nopeutuu. Esimerkiksi opiskelijalounaan voi nyt ensimmäistä kertaa maksaa vaikka luennolla istuessa.

– Mobiilimaksaminen on nykypäivää ja maksutapahtuman sujuvoittaminen sovelluksen avulla on tärkeä osa asiakaskokemuksen kehittämistä ravintoloissamme, toteaa HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.

– Kun jonot etenevät ripeämmin säästyy aikaa oleelliseen, eli ruoasta nauttimiseen yhdessä muiden kanssa. Kasvokkain tapahtuvaa henkilökohtaista palvelua appi ei toki tulevaisuudessakaan korvaa, Kerppola jatkaa.

Ostokset maksetaan sovellukseen MobilePayllä ja ostoksesta muodostuu QR-koodi sekä maksukortille katevaraus. QR-koodi lunastetaan ravintolan kassalta, jolloin katevaraus muuttuu oikeaksi maksuksi. Jos mieli muuttuu, ostoksen voi myös vaihtaa toiseen samanhintaiseen tai perua helposti sovelluksesta. Mikäli QR-koodia ei käytä seitsemän päivän aikana, sekä ostos että katevaraus peruuntuvat.

– Olen iloinen, että olemme mukana UniCafen innovatiivisessa mobiilipalvelussa, ainoana maksutapana. Opiskelijat ovat meille tärkeä kohderyhmä, sillä heille mobiilimaksaminen älypuhelimella ja sovellukset ovat jo arkipäivää. Likipitäen kaikilta korkeakouluopiskelijoilta löytyy jo MobilePay puhelimestaan, joten olen varma, että Helsingin yliopiston opiskelijat ottavat uuden palvelun nopeasti käyttöön, kertoo Noona Puusniekka, Chief Consultant, MobilePay.

 

Lisätietoja:

HYY Yhtymä, toimitusjohtaja Antti Kerppola, puh. 045 353 2187, antti.kerppola@hyy.fi

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vastuullinen varallisuudenhoitaja, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaan. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat. Yhtymän liikevaihto vuonna 2016 oli 30 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 8,3 miljoonaa euroa.

Maksuton UniCafe-mobiilisovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimille näiden omista sovelluskaupoista. Sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sovelluksessa voi luoda käyttäjäprofiilin, etsiä UniCafe-ravintoloita kartan tai oman sijainnin perusteella, tarkastella aukioloaikoja, tutustua ruokalistoihin ja tuoteselosteisiin, suodattaa lounasvaihtoehtoja oman ruokavalion ja allergeenien mukaan, antaa palautetta, merkitä ruokia suosikeiksi ja seurata niiden saatavuutta sekä maksaa ostoksensa etukäteen MobilePaylla.

MobilePay on Suomen johtava mobiilimaksamisen ratkaisu, joka löytyy jo 650 000 suomalaisen puhelimesta. MobilePayllä maksujen hyväksyminen onnistuu omalta puhelimelta jo yli 10 000 verkkokaupassa ja yli 2000 kivijalkatoimipisteessä.