Skip to content
Uutiset ›  UniCafen ja Syöpäsäätiön Roosa nauha -päivän tapahtuma Porthaniassa 13.10.

UniCafen ja Syöpäsäätiön Roosa nauha -päivän tapahtuma Porthaniassa 13.10.

Helsingin yliopistossa tehdään maailmanluokan lääketieteellistä tutkimusta. Porthaniassa järjestettävä tapahtuma tuo syöpätutkimuksen ja Roosa nauha -keräyksen lähelle opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa.

Tapahtumassa Syöpäsäätiön Anna Korvenoja kertoo tutkimustyötä rahoittavasta Roosa nauha -keräyksestä. Paikan päällä myös syöpätutkijoita, jotka ovat erikoistuneet muun muassa rintasyövän kirurgiseen hoitoon ja biokemiaan.

Tilaisuuden aikana on myynnissä Roosa nauhoja, joiden koko myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Paikalla vierailee myös ihka elävä Kanelikierrepulla, Roosa pulla -kampanjan virallinen kampanjapulla Vaasanilta.

Lisätietoa:

Suomalaisen syöpätutkimuksen isoimpana haasteena on tutkimusrahoituksen väheneminen: myös rintasyöpätutkijat ovat pitkälti yksityisen rahoituksen varassa. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Kampanjan aikana vietetään joka vuosi Roosa nauha -päivää, jolloin koko Suomi on roosaisissa tunnelmissa hyvällä asialla.

Vaasan Kanelikierrepulla pukeutuu lokakuussa roosaan hyvän asian puolesta. Jokaisesta myydystä roosasta kampanjapullasta lahjoitetaan 2 senttiä Roosa nauha -keräykseen. Kampanjan uutuustuote on Kaurasko-kauraleipä. Roosa nauha -päivänä 13.10. kaikissa UniCafeissa on myynnissä Roosa pullaa sekä Kaurasko-kauraleipää tarjoushintaan.

roosanauha.syopasaatio.fi