Skip to content
Uutiset ›  UniCafe vaihtoi maitonsa luomuksi

UniCafe vaihtoi maitonsa luomuksi

UniCafeissa on pitkään rakennettu monipuolista luomutuotevalikoimaa. Määrätietoisen työn tuloksena UniCafe ylsi 2017 kolmanteen perättäiseen Suomen mestaruuteen ammattikeittiöille suunnatussa Luomu SM -kilpailussa.

– Haluamme panostaa siihen, että teemme fiksuista valinnoista mahdollisia meidän asiakkaillemme. Luomutuotteet ovat tärkeä osa lounasvalikoimamme vastuullisuutta, kertoo HYY Yhtymän majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintajohtaja Marika Risku.

– UniCafeissa nautitaan vuositasolla yli 2 miljoonaa lounasta. On hieno asia, että pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden valita ruokajuomaksi suomalaista luomumaitoa. Meille on lisäksi erittäin tärkeää, että tarjolla on myös ravintoarvoiltaan korkealaatuinen vegaaninen luomuvaihtoehto. Sen vuoksi valikoimissamme on maidon rinnalla soijajuoma, vaikka korkeakouluruokailun kriteereissä sitä ei edellytetäkään, Risku jatkaa.

UniCafe-opiskelijaravintolat ovat vuodesta 2013 olleet mukana Portaat luomuun –ohjelmassa. UniCafe on sijoittunut ohjelman ylimmän, kolmen tähden tähtilogon käyttöön oikeuttavalle portaalle viisi.

Lue lisää:
UniCafe loihtii luomua opiskelijan lautaselle SM-ottein