Skip to content
Uutiset ›  UniCafe hakee keittiömestaria

UniCafe hakee keittiömestaria

UniCafet toimivat siellä missä opiskelijatkin: Helsingin yliopiston kaikilla kampuksilla. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. 17 ravintolaa | 4 kampusta | 100 % opiskelijoiden omistama | Vuodesta 1953

Haemme nyt
KEITTIÖMESTARIA

Hyönteisravinto, ruokainnovaatiot, vegaaniruoka, luomu, Reilu kauppa, hävikkiruoka – meidät UniCafessa tunnetaan fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistajana ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Tervetuloa mukaan!

Työssäsi vastaat suuren opiskelijaravintolan keittiön liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta päivittäistoiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Toimit ravintolapäällikön alaisuudessa ja keittiötyöntekijöiden esihenkilönä.

Koulutuksella ja kokemuksella hankittu ammattitaito sekä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen antavat edellytykset työssäsi onnistumiseen. Sinulta löytyy suurkeittiöalan, tilausravintolatoiminnan ja ketjutoiminnan kokemusta sekä halua tulosvastuulliseen ja menestyksekkääseen ravintolan keittiön johtamiseen. Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja hymyä tiukemmassakin työtahdissa.

Tarjoamme loistavat henkilöstöedut, päiväpainotteisen työn, huikean asiakaskunnan, hyvän työilmapiirin ja osaavien ammattilaisten tuen työssäsi. Työpaikan, jossa sinun on helppo viihtyä ja kasvaa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 19.9.2018 osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi. Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa tiistaina 11.9.2018 klo 9-10 ja torstaina 13.9 klo 15.30-16.30 henkilöstökoordinaattori Olli Rossi 040 750 0388. | www.unicafe.fi