Skip to content
Uutiset ›  Haemme vastuullisuudesta syttyvää IT-osaajaa trainee-ohjelmaamme

Haemme vastuullisuudesta syttyvää IT-osaajaa trainee-ohjelmaamme

Ylvassa rakennamme kestävää ja kansainvälistä ylihuomisen Helsinkiä. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Ylva toimii kiinteistö- ja ravintola-alalla. Operoimme UniCafe-opiskelijaravintoloita ja kuluttajille suunnattua kahvila- ja catering-toimintaan keskittynyttä Well-ketjua. Rakennamme myös parhaillaan uutta korkeatasoista hotellia Helsingin ydinkeskustaan ja Suomen vastuullisimmaksi tähtäävää Lyyra-korttelia Hakaniemeen. Tavoitteenamme on kirittää niin omaa toimintaamme kuin toimialojamme kohti kestävämpää yhteiskuntaa. 130 hengen työyhteisössämme vastuut ovat laajat ja jokaisen panos merkitsee.

IT-tiimimme etsii nyt traineeta kesän trainee-ohjelmaan. Tehtävä koostuu päivittäisistä IT-tuen tehtävistä, dokumentaatiosta ja kehitysprojekteista. Kiinnostus tietoturva-asioihin, innostunut asenne ja palveluhenkisyys katsotaan eduksi. Yksin ei tarvitse pärjätä, vaan tukena on kaksi kokenutta IT-asiantuntijaa. Haemme hyvää tyyppiä ennen kaikkea osaksi joukkuetta, kehittämään ja kehittymään!

Trainee-jakso alkaa viimeistään toukokuun alussa, mutta mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin. Palkka trainee-jaksolla on 2300 euroa kuukaudessa. Valittavan henkilön kokemus voi vaikuttaa palkan suuruuteen.

Olet etsimämme henkilö, jos
 • sinulla on jonkin verran soveltuvia korkeakouluopintoja
 • tartut joustavasti eri tehtäviin ja omaksut asioita nopeasti
 • et pelkää rutiineja, mutta pystyt myös kiireessä pallottelemaan useita tehtäviä samalla hahmottaen laajempia kokonaisuuksia
 • olet itsenäinen, aloitteellinen ja tuot rohkeasti havaintosi esiin
 • haluat kehittyä harjoittelun kautta entistä taitavammaksi ammattilaiseksi
Tarjoamme sinulle
 • paikan Helsingin ydinkeskustassa opiskelijoiden omistamassa arvojohdetussa konsernissa, jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa.
 • innostavan työpaikan ja työyhteisön. Ylva haluaa olla yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tavoite ei ole meille tärkeä sen vuoksi, että haluamme hienon sertifikaatin toimistomme oveen, vaan siksi, että hyvä työkulttuuri on elinehto muiden tavoitteidemme toteutumisille.
 • mahdollisuuden työskennellä joustavasti toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai etänä
 • itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota
 • mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa tehtävissä oman mielenkiinnon kohteiden mukaan pitäen samalla kiinni työhyvinvoinnista
 • hyvät edut; mm. lounasetu, virkistysetu

Kun tunnistit itsesi useammasta toiveestamme ja innostuit mahdollisuudesta, on aika laittaa hakemusta kehiin! Lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian mutta viimeistään 26.2.2022.
Kutsumme hakijoita haastatteluun puhelimitse mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun päättymisestä tai mahdollisesta valinnasta sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään viikon 9 aikana.

Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista antaa Culture & People Officer Isa Dahlström, ma 13.2. klo 13–14 ja 15.2. klo 10–11, puh. +358 50 330 0990, sähköposti: isa.dahlstrom@ylva.fi.

Tehtävänkuvasta tarkempia tietoja kertoo talouspäällikkö Matleena Eteläsaari 15.2. klo 9–11 ja 21.2. klo 14–16, puh. +358 50 464 3353, sähköposti: matleena.etelasaari@ylva.fi.

Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.