Skip to content
Uutiset ›  Topias Päivärinta vahvistamaan Ylvan taloustiimiä

Topias Päivärinta vahvistamaan Ylvan taloustiimiä

KTM Topias Päivärinta on nimetty controlleriksi 4.11.2019 alkaen. Topias siirtyy Ylvaan CGI Finland Oy:stä.

Talouspalvelut-tiimin jäsenenä Topias Päivärinnalla on ensisijaisesti vastuullaan MaRa-liiketoiminnan taloushallinto. Vahvan pohjan controllerin tehtävään antaa Topiaksen edellinen työ CGI:llä, missä hän on toiminut viimeksi asiakkuuspäällikkönä. Hänen roolinsa on sisältänyt vahvasti muun muassa liiketoiminnan kehittämistä ja koordinointia sekä raportointia.

”Oli hienoa huomata, kuinka paljon kiinnostusta ja hakijoita Ylvan controllerin paikka sai. Todella vahvojen kandidaattien joukosta saimme valita Ylvaan todellisen huipputekijän, Topiaksen. Vahvan innostuksensa, taustansa ja positiivisen asenteensa takia olen varma, että Topias tuo omalla panoksellaan oleellisen tuen MaRa-liiketoiminnalle ja yleisesti taloustiimille”, talousjohtaja Eemeli Lehto kertoo.

Ylvan toimintaa ohjaa visio kukoistavasta Helsingistä, joka on kansainvälinen ja kestävä tieteen ja sivistyksen suurkaupunki. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Liiketoimintamme tulokset takaavat nykyisten ja tulevien opiskelijasukupolvien mahdollisuudet kehittää yhteiskuntaa.

Lisätietoja

Eemeli Lehto 050 324 5919