Skip to content
Uutiset ›  Töitä tarjolla kesän huipputiimissä!

Töitä tarjolla kesän huipputiimissä!

 

Haemme nyt kesäkaudelle 2017 vastaanottovirkailijoita ja vuorovastaavia.

 

Vastaanottovirkailijan keskeisiä työtehtäviä ovat vastaanoton asiakaspalvelu ja myyntityö, varausten käsittely, kassatoiminnot ja tilitykset sekä matkailijoiden neuvonta.

Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluvat yllä mainittujen lisäksi mm. yhteydenpito asiakkaisiin, työvuoron organisointi ja ryhmävarausten hoitaminen.

Pärjäät hommissa, kun tulet pitemmälle kuin puolimatkaan vastaan asiakastasi. Olet energinen, joustava ja kielitaitoinen, arvostamme toki myös aiempaa kokemustasi vastaavista tehtävistä. Kuitenkin, silläkin uhalla että holahdamme kliseiden puolelle, hyvätyyppiys on suurin mahdollinen plussa. Positiivinen fiilis ja sinä sellaisena kuin olet, saavat näkyä ja kuulua.

Vastaanottovirkailijoiden ja vuorovastaavien työ on määräaikainen ajalla 30.5–1.9.2017. Palvelemme asiakkaita ympäri vuorokauden, joten kyseessä on kolmivuorotyö. Hostel Domus Academican löydät niin webistä, Facebookista kuin Instgramista – sikäli kun se ei vielä olisi sinulle tuttu.

Natsasiko? Loistavaa! Seuraava steppi, hakemus sisään 9.2.2017 mennessä.

Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen sanni.viirto@hyy.fi. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä kumpaan avoinna olevaan tehtävään haet.

Haastattelut aloitetaan hakuajan aikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa hostelpäällikkö Sanni Viirto, p. 050 440 9378.