Skip to content
Uutiset ›  Sebastian Österman Ylvan hallitukseen

Sebastian Österman Ylvan hallitukseen

Sebastian Österman nousee Ylvan hallitukseen Ilmi Salmisen siirtyessä uusiin tehtäviin McKinsey & Companylle. Österman on nimitetty hallituksen jäseneksi 24.10.2019 alkaen.

Österman on toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) hallituksen jäsenenä 2018. Östermanilla on pitkä tausta vaikuttamisesta sekä vahva kokemus vastuullisuusvaikuttamisesta. Österman on ollut muun muassa järjestämässä yli 20 000 osallistujaa kerännyttä Ilmastomarssia. Hänet on valittu Helsingin yliopiston hallitukseen toimikaudelle 2020–2021.

”Tuntuu suunnattoman innostavalta ja merkitykselliseltä päästä mukaan kehittämään Ylvasta maailman vastuullisinta yritystä. Ylioppilaskunta tekee päivittäin arvokasta työtä opiskelijayhteisömme kehittämiseksi, sivistysyliopiston puolustamiseksi ja opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Ylva on kaiken tämän mahdollistava taloudellinen selkäranka, mutta myös kansainvälistä tunnustusta saanut vastuullisuuden edelläkävijä. Kestävyyskriisiä ei ratkaista ilman yhteiskunnallisia sunnannäyttäjiä. Opiskelijoilla on rohkeutta asettaa vastuullisuus kaiken liiketoiminnan lähtökohdaksi ja se näkyy, sillä Ylvasta on nopeasti kehittynyt ainutlaatuinen, kokoaan vaikuttavampi toimija”, Österman kertoo.

”Olen erittäin iloinen Sebastianin valinnasta! Toimimme viime vuonna yhdessä HYYn hallituksessa, Sebastianin tinkimätön halua kirittää yhteiskuntaa ja yrityksiä kestävyydessä on ihailtavaa. Uskonkin, että hän on loistava lisä Ylvan hallituksen kokoonpanoon”, kommentoi HYYn hallituksen puheenjohtaja Laura Wathén.

 

Lisätietoja:

Claes Bergh, HYYn hallituksen jäsen, vastuullaan omistajayhteistyö, 050 595 0327

Jannica Aalto, viestintä- ja markkinointijohtaja, 045 134 7636