Skip to content
Uutiset ›  Positiivisin työkaveri Matleena Eteläsaari ja Vuoden esihenkilö Heidi Alava

Positiivisin työkaveri Matleena Eteläsaari ja Vuoden esihenkilö Heidi Alava

HYYn ja HYY Yhtymän sisäinen kilpailu etsii vuosittain työyhteisömme positiivista monitaitajaa ja esimerkillistä esihenkilötyön osaajaa kahdessa erillisessä sarjassa. Vuoden 2018 Positiivisimmaksi työkaveriksi on valittu controller Matleena Eteläsaari ja Vuoden esihenkilöksi vuoropäällikkö Heidi Alava.

Kilpailu järjestettiin tänä vuonna kahdeksatta kertaa ja voittajat valittiin työsuojelutoimikunnan kokouksessa torstaina 7.3. Voittajille on luvassa mainetta, mammonaa ja työporukan yhteistä kivaa.

Kilpailu toteutetaan äänestyksenä, jossa koko HYYn ja HYY Yhtymän henkilöstö voi äänestää. Ehdokkaina ovat kaikki ylioppilaskunnan ja Yhtymän työntekijät. Työsuojelutoimikunta riippumattomana yhteistyöelimenä valitsee voittajat henkilöstöltä tulleiden ehdotusten perusteella. Yksikin hyvin perusteltu ääni voi olla ratkaiseva, sillä voittajia ei valita äänimäärän perusteella.

Matleena Eteläsaarta perusteltiin valittavaksi mm. seuraavin kommentein: Matleena on aina hyväntuulinen ja aurinkoinen. Hänen puoleensa on helppo kääntyä, eikä hän näytä kiirettä ulospäin. Matleenalla on positiivinen asenne työhön ja hyvä huumorintaju. Vaikka olisi kyse pienestäkin askarruttavasta asiasta, suhtautuu Matleena siihen aina ammattimaisesti ja aina saa selkeän vastauksen.

Heidi Alavan valintaa perusteltiin mm. seuraavin sanoin: Heidi on aina läsnä ja auttaa pyytämättä kaikkia. Hän on aina positiivinen ja iloinen. Heidiin voi aina luottaa ja jos kohtaa ongelman, hän selvittää sen. Hän on esimerkillinen toimintatavoiltaan, helposti lähestyttävä, jakaa tietoa ja kohtelee henkilökuntaa tasapuolisesti. Heidi on paras!

”Meinaa tulla tippa linssiin. Ja nyt se tuli…”, totesi Heidi kuultuaan valinnastaan. ”Tämä tuli ihan puskista!” kuvaili Matleena ensitunnelmiaan.

Sydämelliset onnittelut voittajille!