Skip to content
Uutiset ›  Petteri Vitikainen operatiiviseksi päälliköksi Both Helsinkiin

Petteri Vitikainen operatiiviseksi päälliköksi Both Helsinkiin

Both Helsingin operatiiviseksi päälliköksi on 11.9.2019 alkaen nimitetty restonomi Petteri Vitikainen. Vitikainen siirtyy Bothiin Vuokatinranta Oy:stä, jossa hän on toiminut myynti- ja markkinointipäällikkönä.

Tehtävässään Petteri Vitikainen tulee vastaamaan Bothin operatiivisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Vitikainen omaa laajan kokemuksen Helsingin majoitusliiketoiminnasta, hän on aiemmin toiminut muun muassa hotellinjohtajana Scandicilla sekä Restelillä.

”On upeaa hypätä kyytiin luomaan menestystarinaa yrityksessä, jonka arvomaailma niin ympäristöasioissa kuin tasa-arvoisuuden ja erilaisuuden kunnioittamisessa vastaa täysin omaani. Bothin konseptiin ihastuin ensilukemalta – sitä jalostamalla, sekä ympärivuotisen toiminnan aktiivisella ja jatkuvalla kehittämisellä uskon, että täytämme kokoamme suuremman tilan Helsingin majoitustarjonnassa”, kommentoi Vitikainen.

Both Helsinki Domus Academicalla Helsingin Leppäsuolla on 326 huoneellaan ollut pitkään Suomen suurin kesähostelli. Talvisin asunnot ovat olleet Unihomen operoimina asuntolakäytössä. Bothin ja Unihomen liiketoimintojen kehittämistarpeiden kohdattua Both Helsinki on siirtynyt toimimaan ympärivuotisesti syksystä 2019 alkaen.

”Majoitustoimintamme brändin ja konseptin rohkea uudistuminen sekä Bothin siirtyminen ympärivuotiseen toimintaan avaa meille uusia, hienoja näköaloja. On mahtavaa saada Petterin kaltainen huikean kokemustaustan omaava tekijä toiminnan vetäjäksi ja kehittäjäksi. Petterissä yhdistyy alan syväosaaminen aitoon innostukseen kehittää Bothista edelläkävijä Suomen hostel-markkinassa”, liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki kertoo.

Lisätietoja:

Leena Pihlajamäki, 040 725 2887

Petteri Vitikainen, 040 647 7010

Both on osa Ylvan liiketoimintaa, rakennamme kestävämpää tulevaisuutta konkreettisilla teoilla. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Meille tuloksellisuus tarkoittaa kestäviä päätöksiä, joiden avulla olemme osa kaupunkia ja yhteiskuntaa myös seuraavat 150 vuotta.

chooseboth.fi