Skip to content
Uutiset ›  OLETKO SINÄ KAHVILATOIMINTAMME UUSI PÄÄLLIKKÖ?

OLETKO SINÄ KAHVILATOIMINTAMME UUSI PÄÄLLIKKÖ?

Oy HYY-Yhtiöt Ab toimii opiskelija- ja henkilöstöravintoloitsijana 19 ravintolassa pääkaupunkiseudulla lähes 200 ravintola-alan ammattilaisen voimin.

Nyt etsimme uutta, reipasta ja innovatiivista työkaveria kehittämään kahviloitamme.

Työssäsi vastaat WELL-kahvilan laadukkaasta toiminnasta, tuloksesta ja konseptin kehityksestä sekä sen laajentumisesta. WELLin ohella pakettiin kuuluu muun muassa Kaisaniemen Gaudeamus Kirja & Kahvi.

Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Tunnet kahvilabisneksen toimintarakenteen ja tuotantoprosessit. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää kahvilatoimintaamme tuloksellisesti yhdessä asiakkaiden, yrityksemme tukipalvelujen sekä oman tiimisi kanssa. Arvostamme asiakaskeskeistä ja aktiivista otetta käytännön työhön.

Olet myynti- ja markkinointihenkinen, yhteistyökykyinen ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Sinulla on inspiroiva luonne, luovuutta ja saat ihmiset helposti mukaasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa & dynaamisessa, opiskelijaomisteisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi  Lisätietoja antaa 9.1. ja 11.1. klo. 16.30-18 välisenä aikana liiketoimintajohtaja Tomi Söderström, 050 355 0242. Haastattelut aloitamme hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.