Skip to content
Uutiset ›  Markus Thomé kiinteistöpäälliköksi

Markus Thomé kiinteistöpäälliköksi

Ilmakuva Helsingistä

Tekninen isännöitsijä (ITS -TEK) ja kiinteistöpäällikkö (FMA) Markus Thomé on nimitetty kiinteistöpäälliköksi Ylvaan. Thomé aloittaa tehtävässä 1. huhtikuuta. Hän siirtyy Ylvan palvelukseen Colliersilta, jossa on aiemmin työskennellyt tiiviisti Ylvan kiinteistöjen parissa.

Tehtävässään Markus Thomé vastaa muun muassa Ylvan keskustan ja Kampin kiinteistöjen teknisestä isännöinnistä, vuokralaisyhteyksistä sekä palveluntarjoajien kilpailutuksesta.

”On hienoa päästä osaksi entuudestaan tuttua ja osaavaa Ylvan tiimiä. Ylvan kiinteistöjä keskeisempää sijaintia ja kiinnostavampia kohteita ei Helsingistä juuri löydy, minkä lisäksi uudet hankkeet ovat vertaansa vailla. Tehtäväkenttä on siis erittäin innostava ja Ylvan vastuullinen tapa toimia tuntuu omalta”, kommentoi Thomé nimitystään.

”Markuksen siirtyminen Ylvan kiinteistötiimiin vahvistaa kykyämme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Olemme tehneet yhteistyötä Markuksen kanssa jo pitkään, ja hänellä on vahva tietämys kiinteistöistämme sekä erinomainen ote asiakasyhteistyöhön”, iloitsee kiinteistöjohtaja Ville Vaarala.

Lisätietoja

Ville Vaarala, kiinteistöjohtaja, puh. 040 569 0699

Ilmakuva Helsingistä