Skip to content
Uutiset ›  Marika Risku liiketoimintajohtajaksi HYY Yhtymään

Marika Risku liiketoimintajohtajaksi HYY Yhtymään

HYY Yhtymän liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Marika Risku. Risku tulee vastaamaan HYY Yhtymän majoitus- ja ravintola-alan toiminnoista. Yhtymään Risku siirtyy Holiday Club Resorts Oy:ltä, jossa hän on toiminut Tampereen Kylpylän johtajana. Aiemmissa tehtävissään Marika on toiminut muun muassa Sannäsin Kartanon toimitusjohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässä marraskuussa 2017.

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan varallisuudenhoitoyhtiö, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä mara-alan liiketoimintaan. Liiketoiminnan brändejä ovat UniCafe, WELL sekä Hostel Domus Academica.

Liiketoimintajohtajana Marika Risku vastaa HYY Yhtymän yhdeksäntoista ravintolan (WELL ja UniCafe-brändit) sekä Suomen suurimman kesähostellin, Hostel Domus Academican, liiketoiminnoista ja kehittämisestä. Risku kuuluu HYY Yhtymän johtoryhmään ja raportoi yhtymän toimitusjohtajalle.

–  Odotan innolla uutta tehtävääni HYY Yhtymän palveluksessa ja uusien haasteiden parissa monipuolisessa tehtäväkentässä. Uusien ihmisten ja haasteiden kohtaaminen on inspiroivaa ja uskon vahvasti menestyksen tulevan hyvän tiimityön tuloksena, missä arvostetaan asioihin aktiivista tarttumista, keskinäistä sparraamista ja toistemme tukemista, Marika Risku kertoo.

– Marikan erittäin vahva kokemus niin hotelli- kuin ravintolaliiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta vakuutti meidät prosessin aikana. Uskon että hänen johdollaan meillä on optimaalinen tiimi ottamaan seuraavia kehitysaskeleita asiakaskokemuksen ja palveluidentiteetin kehittämisessä. Toivotan Marikan lämpimästi tervetulleeksi HYY Yhtymään!

Antti Kerppola

HYY Yhtymän toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:

HYY Yhtymä, toimitusjohtaja Antti Kerppola, puh. 045 353 2187, antti.kerppola@hyy.fi